https://www.internethaber.com/sislide-magazada-sapik-var-genc-kadina-bakip-masturbasyon-yapti-o-anlar-kamerada-video-galerisi-2236645.htm

orada ki çalışan kız bizim yakınlarımızdan biri de olabilirdi! Olayı empati kurarak yorumlamak en mantıklısı.
Bu bağlamda yapılması gereken şey bu kişiyi o an yakalayıp ağzını yüzünü kırmak olurdu ibreti alem olsun diye.. şahsi olarak eğer ben bu kişiyi yakalasaydim hiçbir şey yapmadan duramazdim.
Utanmaktan sıkıldım. Biz sucsuzlardan ne istiyorsunuz. Böyle paylaşımları yapmak dağıtmak herkesin görmesini sağlamak zorunda mıyız
Soru sahibi elbette özgürsün. Saygımı koruyorum. Ama biraz anlayışlı olalım.
Biz bu tür konuları konuşursak dagitirsak hayal gücümüz dünyamız bunlar olur. Onun yerine kitaplardan filmlerden icatlardan sanattan iyilikten bahsedelim.
Zihnime bu tür çirkin şeylerin girmesini istemiyorum. Lütfen böyle paylaşımlar yapmayalım
Işte geldiğimiz nokta bu kişiliksiz ve kültürsüz toplum olmanın nimetleri bu.. Kadın cinayetleri, yolsuzluk ve sapıklık.
Uzun zamandır kıyafet almıyorum
Cevap
2Cevap
Bi keresinde otobusteydim ben de. Yorgundum hâliyle tekli koltukların birinde oturuyordum. Sonra bacağımda bir el hissettim tabi o an zaten çok yorgunum önce fark edemedim ama sonra cark ettim. Sapık, tacizcinin biri arka koltuktan uzatmiş elini bacagima dokunuyor. Gozleri de kapali, buyuk ihtimal bu haberdeki sapigin, tacizcinin yaptigini yapiyordu. Aklima gelince hâla midem bulanır. Keşke yaşamasa boyleleri, igrençler.
Bu haberi gordukten sonra magazalardan alişveriş yapasim da gelmiyor.
Sen tepki vermedinmi o an
Verdim. Ama indi kardeşim. Kaçti
* o. (Ç).
Şimdi tüm erkekler sapık olur. Ne yapalım? Var böyle insanlar. Yapabileceğimiz şey eğitim.
iğrenç düşünsene sen onun mastürbasyon. yaptığı bi kıyafeti alacaksın... çok adice. ne cesaret milletteki de...
İyi hâlden serbest bırakılır
lc waikiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?