1 gü

Sevdiğini söyleyip sürekli dokunmak isteyen ama aşırı cimri olan sevgiliden ayrılmalı mıyım?

Gençler, şimdi benim bir ilişkim var. Çocuğu en başında namazında düzgün, efendi, pis işleri olmayan biri olarak gördüm, efendiliğinden etkilendim. Beni sevdiğine inandırdı. Çok âşık gibi davranıyor falan neyse.
Bu çocuk sürekli bana dokunmak istiyor ama masum dokunmalar değil.
Hep sinemaya gitmek istiyor, filmi zehir ediyor artık. İtiyorum, bırak film izleyeceğim diye karı gibi trip atıyor.
Geçen filme gittik yine aynı şeyi yaptı, taciz edilmiş gibi hissettim artık. Filmi bıraktım, sigara alanına gittim, ahlaksız herif orada da yakınlaşmaya çalışıyor. Bağırdım artık, uzak dur benden, dokunma diye. Yine kız gibi trip attı.
Bunların yanı sıra AŞIRI AŞIRI AŞIRI cimri, 50 TL çayın hesabını yapan biri. Kahve içmek istiyorum diye kavga ettiğimiz bile olmuştu. Sinema dışında tek aktivitemiz çekirdek kola, bazen sadece çekirdek, kola pahalı diye.
Ama beni sevdiğini söylüyor. Ne diyorsunuz?
Güncellemeler
1 gü
24 yaşındayım ben ya çekirdek kola ne liseli miyiz mevzu para değil mevzu çekirdek kola ayda 1 2 kez yapılır ama bıktım para muhabbetinden latte içmek istiyorum ben
Sevdiğini söyleyip sürekli dokunmak isteyen ama aşırı cimri olan sevgiliden ayrılmalı mıyım?