Ayaklara karşı zaafı olan arkadaşım bize gelmek istiyor. Karım evde çıplak ayakla dolaşır ve ayakları da çok bakımlıdır. Mutlaka arkadaşımın dikkatini çekecektir. Sizce eve gelmesine izin vermeli miyim?
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
7Cevap
Ben ayak fetişiyim cinsiyette önemli değil benim için yeterki beğendiğim ayaklar olsun kimseden de çekinmem asla o yüzden de evli yaşları benden büyük olan çok yakınım sayılacak kadın 32 yaşında erkek 38 yaşında olan bir çiftin evine gidiyorum onlar istiyor her gittiğimde ikisinin de özellikle ayaklarına ve diğer istediklerini yapmak için gidiyorum en az da yarim gun suruyor
İlginç
Ben alıştım artık her şeyi yapmaya görmeye sevgilimle beraberken başka bir çift arkadaşlarımız da olduğunda hep beraber takılırken ben kendim sevgilim ve diğer kızın erkek arkadaşımızın ayaklarını yalıyorum. 12 yaş büyük kuzenim var erkek sevgilisinin yanında oral seks çektirdi bir kaç gün önce bana
Knk sen gecen ayak fetisi olan arkadas eve gelince karim ciplak ayak dolaniyor tesaduf mu diyen adamsin dimi yav ne taktin ayak birak baksin aq ayak lan biri benim ayagima baksa rahatsiz olmam gormek istiyen varsa buraya foto falan da atiyim evli degilim olsam karimin ayagini da atarim ayak lan ayak takma
Ayağa takan ben değilim eve gelen arkadaş
Knk dumduz ayak birak baksin karinin ayagina ne olcak hatta sende corapsiz gez hedef sasirt ciddiyim o sun dimi gecen ki adam
Belki başkasıdır sen dediğin bilmiyom
Olabilir gecen biri sordu da neyse takma aga ayak ben bu durumu yasasam nazikce mesaj verirdim baktim cidden karimin ayagina bakiyor bende ciplak ayak gezer kirmizi oje surerdim anlar bence daha nazik uyari olamaz
Eşimin anlamasını istemiyorum
Arkadasin la yanliz kalinca kirmizi oje sur gene anlar
Ayaktan başlayıp ilerde nerde biterse artık
Anlamadım
Arkadaşın işin tadını kaçırmasın diyorum
Gecende sormuştun bu durum hosuna mı gidiyor
Hoşuma gitse niye sorayım
Dünde sordun getirde üçünüzde rahatlayın
Cevap ariyom
Cevsbı belli gelsin ne yapabilir bakar gider
Normal degil
Tamam
Etme knk
Sıkıntı olur mu
Hos degil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence eşinin rahatlığı her şeyden önemli, öyle değil mi? 🤷♀️ Birinin eşini izlemesi durumu hiç hoş olmaz. Belki arkadaşın geldiğinde eşin evde çorapla gezebilir ya da başka bir zaman görüşseniz daha iyi olur. Eşinin kendini rahatsız hissetme ihtimali varsa bence risk alma. Onu düşünmek en güzeli. 🏡✨
Tamam
Süpersin! En doğrusunu yapacağına eminim. ✨🏡💖