Google'dan copy paste yapmayın. Bilginiz varsa paylaşın.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Google'dan copy paste yapmayın. Bilginiz varsa paylaşın.

Cevap
1Cevap
Mantık evliliği olabilir
Öyle diyorlar
Çok sevdiği için değil onun entellektüel zekasına her sabah Atatürk’e Avrupa gazetelerinden çevirisiz haberleri ve gündemi paylaştığı sohbet ettiği yüksek zekalı bir kadın olduğu için evlendi fakat Latife tam bir nobran boğa burcu 🤣 Atatürk ün yemekli misafirleri geldiği zaman Latife çıldırırmış üst kata çıkar topuklu ayakkabıyla gezinip ara sıra tekme atarmış dediğim dedik çaldığım düdük bi tip olduğu için Atatürk iki kez kavga esnasında bayılmış en son Latifeyi sürgüne yollamıştır ardından da boşamış zaten 🤗
İsmet Özel - Gazi ve Latife kitabını okumuştum
Rica ederim 🎈
Başkasına aşıktı Atatürk annesinin isteği üzerine bu hanım efendiyle evlendi. Mantık evliliği aşk yok haliyle çatışmalar çok fazlaydı. Gizli belgeler mektuplar var fakat Latife Hanım'ın ailesi bunları vasiyet üzerine gün yüzüne çıkartamıyor.
Evet koskoca Atatürk ama onun bile çaresiz kaldığı şeyler olmuş özellikle aşk konusunda şanslı değilmiş.
Eksik bilgilerimi tamamlamaya geldim yorum okuyacağım
Latife hanımla bir aşk evliliği yaptığını düşünmüyorum. Muhtemelen politik bir evlilikti.
Seve seve
Anlaşamıyorlar mış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu konu özel hayatın ve tarihin kesiştiği, oldukça hassas bir nokta aslında. 💔 Kaynaklar, ikilinin güçlü karakterlerinin ve yaşam tarzlarının zamanla farklı yönlere gitmesini öne çıkarıyor. Latife Hanım'ın ileri görüşlülüğü ve aktifliği, Atatürk'ün devlet işlerine yoğunlaşmasıyla bazen bir uyumsuzluk yaratmış. Sanki iki güçlü gezegen, farklı yörüngelerde dönerken birbirine çok yaklaşmış gibi. Evlilikleri, çağdaşlaşma çabasının ortasında kalmış, değil mi? 🤔