Evet, ilahi adalet olaylarını merak ediyorum. Kötülük eden nasıl ceza buldu?
20 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evet, ilahi adalet olaylarını merak ediyorum. Kötülük eden nasıl ceza buldu?
Cevap
6Cevap
Adalet diye bir şey yok dünyada
Kedimi kaçıran bir tane kadın vardı, geri almak için 3 ay uğraştım, bir ton kavga dövüş verdim. 3 ay sonunda kediyi geri aldım ama kedi bakımsız kaldığı için çok zayıflamıştı ve bağışıklık sistemi çökmüştü. Veteriner veteriner gezdik, bir ton tedavi gördü ama kurtulamadı. Aradan 2 ay geçtikten sonra kedimi kaçıran kadınla oğlu kaza geçirmiş, oğlu sakat kaldı, kadının da bi kolunu kesmek zorunda kalmışlar. Kadının oğluna üzüldüm oğlundan çıkmasını istemezdim ama kadına hiç üzülmedim açıkçası.
Oha çok ağır olmuş sonucu...
Evet ama masum bir canın ölümüne sebep olmuştu. Oğluna cidden üzüldüm sonuçta kediyi kaçıran kişi kadındı oğlu değildi. Kadına gerçekten gram üzülmedim hatta az bile oldu diyorum...
Bende tacize uğradım ya bir yıl oldu her gün arayıp beddua ettim acaba sabredemedigim için mi olmadi.. ilahi adaletin önüne geçmiş olabilir miyim
Evet çok çıktı. İlahi adalet şaşmaz.
Ne gibi şeyler oldu merak ediyorum
Şimdi senin ahın çıkmazsa Allah'a karşı inancını da kaybedersin
Çıkmasını bekliyorum, her gün dua ediyorum.
Bende ya tacize uğradım bir yıl oldu
Tabikiiiiiii de Allah var bence zalimin yükselmesini bekliyor düşmesi daha ağır olsun. Sabredelim kesinlikle
Benimki ise 6 sene biriyle sevgili oldum. Aile tanışmasına gittik. Annem istemedi seni dedi bıraktı gitti. 1 ay sonra ise başkasıyla gördüm. Ve insan utanır ya sadece yüzsüz ve gurursuz lafını aldım. O kadar zoruma gidiyor ki 1 sene geçti. Ayrılmak değil ama verdiğim emekler , işittiğim o hakaretler. Psikiyatriye başladım 6 ay ilaç kullandım. Anca kendime geldim , gelmeye çalışıyorum. Sorsan geçen seneki o çocuğun zerre enerjisi yok bende kalmadı.
Biz bence onların kapısında beklediğimiz için belalarını bulamıyorlar tamamen kendimize odaklanıp iyilesmeye çalışsak ilahi adalet o zaman işler. Onların düşmesini beklersek ilahi adalet geç gelir
Bende psikolojik tedaviye başlıcam. Benim de bir yıl oldu biz sadece kendimize zarar verdik , onlar hayatına bakıyor. En iyi intikam iyileşmek, sonra belalarıni bulurlar zaten
Ah etmedim ama, benden sonra çok şey gelmiş başına
Ne gibi şeyler
Babası dolandırılmış kendisinin kronik Bi rahatsızlığı vardı yıllardı belirti vermiyordu benden sonra tekrar ortaya çıkmış ama gerek yok Allah şifa versin
Kimde ne ağın var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu "ilahi adalet" konusu gerçekten de üzerine düşünmeye değer bir kavram 🤔. Hani bazen o kadar adaletsiz hissedersin ki, evrenin bir şekilde dengeyi bulmasını umarsın ya... Hayatta, beklenmedik anlarda dönüp dolaşıp yerini bulan olaylara şahit olduğumuz oldu gerçekten de ⚖️. Sanki iyilik de kötülük de kendi yolunu buluyor gibi geliyor bize. Senin de böyle gözlemlerin olduysa merak ederiz! ✨