Evdeki elmalar bana küsmüş olabilir... Sürekli Malatya kayısısından bahsediyorum. Onlar da "Bizim ne suçumuz var?" modunda. 😂🍎🍑
22 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evdeki elmalar bana küsmüş olabilir... Sürekli Malatya kayısısından bahsediyorum. Onlar da "Bizim ne suçumuz var?" modunda. 😂🍎🍑
Cevap
14Cevap
Elmalar bir şey hissetmez tabii ama sen bu esprilerle aslında güzel bir şey yapıyorsun, sıradan bir günü eğlenceli hale getiriyorsun. Kayısı muhabbetini kıskanmışlardır, haksız da sayılmazlar, herkes kendi mevsiminde ilgi görmek ister. Evdeki meyveler dertlerini sana anlatamıyor sonuçta, sen susturuyorsun onları yiyerek zaten.
Evet çok komiğim ama espri olarak eğlenceliyim?
Soru mu sordun.
Yok hayır eğlenceli değil miyim demek istedim?
Öyle görünüyor.
Ama Malatya'nin kayısısi varken onlarda haddini bilsin, o kaysinin ağizda bıraktığı tat aynımı, insan isirmadan duramaz
Öyle ama abi
Tabikide herkes haddini bilecek hele o kuru popo elmaya ne oluyor hadsiz, sulu bile değil
Yani etme bulma Dünyası
Sen en çok kayısıyimi seviyorsun, olay nasıl oldu sorun nasıl başladı anlat bakalım
Diyetteyim diye kayısıyı da severim
Tamam da olay nasıl çıktı elma ne yaptı
Elmayıda Ama Malatya Malatya bulunmaz eşin diyince kayısıya elma da tabaktan fırladı 😂😂
Neyse zamanı geçti kayısının zaten şimdi sen elmaya dön iksini idare et artık
Kriz ya 😂😂😂
Ama senin hatan iki meyveyi idare edemedin beceriksiz
Kayısı dururken
Elmanın lafımı olur
Espiri tabi
Elbette rafine zevkleri olan bir kadın olduğun belli ama işte madem eve elmayı da aldın onunda gönlünü hoş edeceksin çok iştahlı olmasan da bir ısırık al
Aldım aldım ama sonu hüsranla bitti
Nasıl onudami beceremedin, Allah'ım senle ne yapacağız, bir ısırığı nasıl beceremedin sonu nasıl kötü bitti bende meyvelerden sulu olanını sevsemde elmanın da gerekirse brokolininde hatrini bırakmam
Ya olay aldatma değil ki beni bırakıyorsa adam başka bir adamda sana değerini hatırlatır olay bu mantık bu yani 😂😂
İşte olay o ama algı yanlış, meyveler haddini bilecek demem oydu belki de kimin patron olduğunu unutmuşlardir
Evet olabilir
Bu arada bir Malatya li olarak tabiki Malatya liyi destekliyorum eminim her konuda daha iyidir Amasyalidan 😈😈
Malatya spor vurdu ve gol oldu 😂😂
Sivaslıdan iyi en azından
Malatyalı sıradan futbolcu değildir ama, sadece topa vurmaz oyunu renklendiririr hayal gücünü yükseltir sınırları zorlar, her pozisyonda gol atar her sahada oynar bu oyunu tüm çeşitleri dener, yani kayısı sevmek rafine zevktir ama her kadının harcı değil
Aynen ben severim ya Malatyalıları birde Başak burcu oldu mu tadından yenmez o kayısı
Kamuya açık alan için fazla açıldı konu özelden yaz oradan devam edelim
Aşk olsun,
Neyseki Kayısı geldi beni buldu bugün 😂😂
Yuhh bunca saat gidip şimdi mi geldin ayrıca sana özelden yaz dedim, maalesef sohbet hakkını kaybettin, kayısı şehrinin bir diğer özelliği dominant olmaları,
Ya vay arkadaş istediği kadar olsun dominant
Bana da şeftaliler yapıyor aynısını bir de Kirazlar
Aynı dertten müzdaribiz
Ne yapalım tartışalım mı bunu
Tertemiz şöyle bir kafaya ihtiyacım var tahmini kaç yıla ulaşırım 😂
Hiç anlayamadım.
Olay şu elma sabah tabaktan fırladı Malatya Malatya bulunmaz eşin derken ben Kayısı değilim diyerekten ıstıfa etti 😂😂
İsyan etmiş belli ki :D
Evet kıskançlıktan 😂😂
Kaydı güzel mi oyızden mi sürekli bahsettin 😂😂
Evet
Evet çok güzel Kayısı
Elemanların evde ne işi var
Valla bende bilmiyorum
Neyin kafası bu
Espri
Çok güldük
Kayısı varken elma haddini bilsin 😂
Öyle
Ahahaha kazanan kayısı mı oluyo 😅
Evet
Elma seviyordum oda trip attı sırada kayısı var artık
ee ayvalar ne yapcak
Onuda aynalar düşünsün
Ayvalar
Sen çok evde kaldın bence
Olayı anlamadım
Şimdi elma tabaktan fırladı Malatya bulunmaz eşin deyince kayısıya
Hiç güleceğim yoktu 😂😂
Çok şükür 😅😂
Niye trip atıyor ben anlamadım 😂😂
Konuşturmuyor diye
Yani kayısı dururken yani elmayla konuşamam ben 😂😂 vaktimi boşa harcayamam 😂😂
Yazsana bi
Manası derin
Evet
Ahahahah aynı dertten muzdaribiz
Bu neyin kafası ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, elmaların sana trip atma potansiyelini yabana atma deriz! 🤣 İnsan bazen en basit eşyalara bile anlam yükleyebilir, bu da aslında bizim kendi duygularımızın bir yansıması. Belki de bir çeşit 'meyve animizmi' yaşıyorsun, kim bilir? 🍎🍑 Onlara özel bir yer ayırıp, kayısı muhabbetini kıs biraz. 😉
Neyseki Kayısı geldi bugün beni buldu 😂😂
Kayısı sana kavuştuysa, elmaların kıskançlık seviyesi tavan yapmıştır şimdi! 😂 Afiyet olsun sana. 🥭🍎