Yaşanabilecek en büyük acılar 1. Sevdiğin kimsenin veya kendinin kâfir olarak ölmesi. Aynı şekilde intihar etmesi de. Çünkü intiharın cezası da sonsuz cehennem. Bir daha kavuşamamak.
2. Sevdiğin kimsenin kaybolması. Ölmesinden daha korkunç bence. Öldüğünde en azından akıbetini biliyorsun, artık Allah’ın yanında olduğunu biliyorsun. Ama kaybolması ve bulunamaması çok üzücü.
3. Sevdiğin kimsenin Müslüman olarak da olsa ölmesi. Sonuçta kavuşmanız yıllarca ahirete kalıyor, bu üzücü.
Bir de ekstra şizofreni gibi hastalıklar çok korkunç üzücü.
Yine de bütün günün sonunda, sen de sevdiklerin de Müslüman olarak öldüyseniz, geri kalan hiçbir şeyin önemi yoktur aslında. Zaten kurtulmuşsunuz.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Niye müslüman olarak ölmem gereksin ki? Hangi dine bağlı olursak olalım, gideceğimiz yer hiçlik
Doğru din İslam. Selefi Müslüman ol.
Hiçbir din doğru değil. Yeryüzündeki tüm dinler, insanları kontrol etmeye ve boş hayal satmaktan öteye gidemeyen ucuz bir seçim yatırımından başka bir şey değil.
Yanlış düşünüyorsun. Doğru din İslam.
Doğru olduğunu nereden biliyorsun? Diğer dinler hakkında ne kadar bilgi sahibisin?
Çoğu din hakkında bilgi sahibiyim ve eminim. İnanıyorum. Dünya hayatı o kadar kısa ve yalan ki. Asıl hayat sonsuz ahiret hayatı. Sonsuz ahiret hayatının yanında 70 yıllık dünya hayatı nedir ki? Sen niye inanmıyorsun?
Yalan söyleme ya, hangi dinin yalan veya doğru olduğundan emin olacak kadar bilgi sahibisin cidden? Türkiyede müslüman bir ailede yetiştiğin için bu dinin doğru olduğunu iddia ediyorsun. Almanyada Hristiyan, Hindistanda Hindu, Vietnamda Budist, İsrailde Yahudi bir ailede yetişsen, yetiştiğin dinin doğru olduğunu zannedecektin.
Ben bir ara Müslüman değildim İslam düşmanı bile oldum çok düşündüm merak etme Sih olmayı bile düşündüm ama tek doğru dinin İslam olduğunu hep bildim hissettim. Son 7 senedir de Müslümanım, son 2 senedir Selefi Müslümanım. Bu yola gelene kadar çok çektim merak etme. Doğuştan değil yani. Bana her din hakkında soru sorabilirsin soracağın hepsini biliyorum. Doğru dinin İslam olduğuna da eminim. Ama inanç yürek işidir zeka işi değil.
Sık kolpanı sık sık. Devam et, var mı başka böyle?
LAN NE DİYON AĞZINA KAFASINA KUSTUĞUUUUUUUUMMMMMMMMMMMM LAAAAAANNNNNN KEEESSSSSS LAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNN AYAKLARIMI AĞZINA SOKUCAM KONUŞAMAYACAKSIN LAAAAAANNNNNNNNNNNN🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻KERRRRRRRRHAAAAANEEEEEEEE KARISI GÖÖÖÖÖTTTTTTTT DELİĞİ YIRTIK KARININ ÇOCUĞUUUUUUUUUUUU SENİN ANANIN KILLI AMMMMMMMMMINI ATEŞE VERDİM ORRRRRRRRRRRRMAN YANGINI GİBİ YANARKEN SİKKKKKKTİİİİMMMMMMMMMMM ANASININ KILLI AMMMMMMMMINAAAAAA AYAĞIMI SOKTUĞUMMMMMMMMMMMMMAMMMMMMINAKODUMUN BEYİNSİZİİİİİİİİİ ORRRRRRRRRROOOOSSSSSSBBBBBBBOOOOOOOOOOO ÇOCUĞUUUUUU CAAAAAAAAAAAAARİYENİN ÇOCUĞUUUUUUU ORRRRRRRRRUL ORRRRRRRRRULORRRRRROSBUUUUUUUUUÇOCUĞUUUUUUUUU SEN ANCA BENİM AMMMMMIMDAN ÇIKAN ADET KANINI EKMEĞE SÜRÜP YERSİN ÇİLEK REÇELİ GİBİ🍓🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸SENİN AĞZININ İÇİNE AMMMMMIMI DAYAYIP İŞİYİM BEN ONUN BUNUN ÇOCUĞUUUUUUUUUUUUUUUUANANIN AĞZINA İŞİYİİMMMMMMMMMMPİİİİÇÇÇÇÇÇÇÇ AŞŞŞŞAAAAAALIKKKKKKK KÖPPPEEEEEKKKKKKKKKKKKKK BABASI BELİRSİZ KÖPEKKKKKKKKKKKK SENİNDEEEEEEEEEEE SANA YAŞAMA HAKKINI VERENİNDE GÖÖÖÖÖTTTTTTT DELİĞİNİ CAAAAAAARRRRRRRTTTTTTTT DİYE YIRTİYİMMMMMMMMMM SÜLALESİNİ SİKKKKKİYYİMMMMMMMMM MAYMUNUN OĞLUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
ADET KANIMI ŞIRINGAYA DOLDURUP SANA ENJEKTE EDİCEM LANNNNNNNNNNNNNNN🩸🩸🩸🩸💉💉💉💉💉💉💉🩸🩸🩸🩸💉💉💉💉🩸💉🩸💉🩸💉🩸💉🩸KAFİİİİİRRRRRRRRR KAFİRİN ÇOCUĞUUUUUU CAAAAAAAAAAAAARİYENİN ÇOCUĞUUUUUUU ORRRRRRRRRUL ORRRRRRRRRULORRRRRROSBUUUUUUUUUÇOCUĞUUUUUUUUU SEN ANCA BENİM AMMMMMIMDAN ÇIKAN ADET SUYUNU İÇERSİN KÖPEĞİN ÇOCUĞUUUUU AŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞALIK KAFİRRRRRRRRR🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸 SENİN AĞZININ İÇİNE AMMMMMIMI DAYAYIP İŞİYİM BEN ONUN BUNUN ÇOCUĞUUUUUUUUU BABASI BELİRSİZ KÖPEKKKKKKKKKKKK🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕 SENİNDEEEEEE SANA YAŞAMA HAKKINI VERENİNDE GÖÖÖÖÖTTTTTTT DELİĞİNİ CAAAAAAARRRRRRRTTTTTTTT DİYE YIRTTIM MAYMUNUN OĞLUUUUUUU
ADET KANIMI ŞIRINGAYA DOLDURUP SANA ENJEKTE EDİCEM LANNNNNNNNNNNNNNN🩸🩸🩸🩸💉💉💉💉💉💉💉🩸🩸🩸🩸💉💉💉💉🩸💉🩸💉🩸💉🩸💉🩸KAFİİİİİRRRRRRRRR KAFİRİN ÇOCUĞUUUUUU CAAAAAAAAAAAAARİYENİN ÇOCUĞUUUUUUU ORRRRRRRRRUL ORRRRRRRRRULORRRRRROSBUUUUUUUUUÇOCUĞUUUUUUUUU SEN ANCA BENİM AMMMMMIMDAN ÇIKAN ADET SUYUNU İÇERSİN KÖPEĞİN ÇOCUĞUUUUU AŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞALIK KAFİRRRRRRRRR🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸 SENİN AĞZININ İÇİNE AMMMMMIMI DAYAYIP İŞİYİM BEN ONUN BUNUN ÇOCUĞUUUUUUUUU BABASI BELİRSİZ KÖPEKKKKKKKKKKKK🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕 SENİNDEEEEEE SANA YAŞAMA HAKKINI VERENİNDE GÖÖÖÖÖTTTTTTT DELİĞİNİ CAAAAAAARRRRRRRTTTTTTTT DİYE YIRTTIM MAYMUNUN OĞLUUUUUUU
😅😅😅😅😅😅😅😅😅
İşte böyle doğruyu söyle ya. Dinin gerçekten nasıl bir şey olduğunu işte böyle göster. Ne diye yalan dolan kolpa sıkıyorsun ki
LAAAAAAAANNNNNNNNNN BOŞ BOŞ KONUŞMA KEEEEEEEESSSSSSSSSSSS YÜZÜNE PIHTILAŞMIŞ ADET KANIMI SÜRDÜĞÜÜÜÜÜÜÜÜMMMMMMMMMMMM🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸GÖZÜNE YAPIŞKAN A***MMMMMMM SIVIMI SÜRDÜĞÜÜMMMMMMMMMMMMM👁️👁️👁️👁️💧💧💧👁️👁️👁️💧💧💧👁️👁️💧👁️💧👁️💧👁️👁️👁️👁️👁️💧💧💧💧💧💧EZİİİİİİİKKKKKKKKKKKKK O AĞZINA TÜKÜRE TÜKÜRE MİDENİ TÜKÜĞÜRÜMLE DOYURUCAM LANNNNNNNNNNNNNNNNNNN💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧PPPÇÇÇÇÇÇÇÇÇ KERHANE KARISININ ÇOCUĞUUUUUUUUUUUU ORRRRRRRRR ÇOCUĞUUUUUUUUUUUU 7 SÜLALESİNİ ÖLMÜŞ DEDESİNİN MEZARINI SKKKKKKTGİİİİMMMMMMMMMMMMMM KESSSSSSSS LANNNNNNNNNNNNNN BURUN DELİKLERİNE AĞZIMI DAYAYIP BÜTÜN GÜCÜMLE NEFESİMİ VERİP BEYNİNİ PATLATTIĞIMMMMMMMMMMMMM👃👃👃👃👃👃👄👄👄👄👄👄👄🧠🧠🧠🧠🧠👄👄👄🧠🧠🧠👃👃👄👄👄👄👄
Anlıyorum
Bana göre 1 ana acısıdır yaşamadım ama yaşayanlara Allah sabır versin
Sevdiği kimsenin ölmesi kötüdür ama sevdiği kimsenin kâfir olarak ölmesi insanı bitirir. Yaşanabilecek en büyük acı işte budur.
Pskolojik bozukluk
Ben sizi çok net anlıyorum merak etmeyin