Güncellemeler
20 sa
Herkes birgün patlatılır elbet.
Güncellemeler
20 sa
Duyar kasanlar ne kadar cok jdjxjx
Evlenmeden vermeyin kizlar jdjxj
Evlenmeden vermeyin kizlar jdjxj
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kızlara patlak neden diyorsunuz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Patlak denir, delik diyen var, yırtık diyen var, açık kapı denir, bozuk denir, bir sürü yakıştırma var. Bekaret kadın için iyi bir şey aslında. Çünkü kadın erkek gibi değil. Erkeğin duygusal formasyonunda cinsellik bağ yaratmaz. Kadın anlam yükler. Erkek için hamburger yemek gibidir. Acıkırsın yersin. Bir daha dönüp düşünmezsin. Duygularını anlamaya çalışmazsın. O hamburgerinde bir anası babası vardı demezsin. Oturup ona şiir yazmazsın. O sadece mideye inen ve unutulan, ölmemek için yapılan bir eylemdir. Lakin, söz konusu bağ kurulacaksa, bunun manevi bir değeri olmalıdır. Bu aile değeri olur, dini değerler olur, 75. erkek olup 75 kıyasla uğraşmamak olur, o.. punun arkadaşı da o.. pu olur düşüncesiyle huzursuz olmaktan kurtulunur. Kaşar bir kızla iletişim mi yoksa sana güvenen bir kızla iletişim mi kolaydır? Bunları hesap eder. Sonuçta hayat paylaşılacaksa sağlam gitmek gerekir. Patlak çatlak filan muhabbeti, sahipsiz, aile terbiyesi almamış, güvenilmez olarak nitelendirmektir. Aslında terbiyesizlikten de öte bir sosyal kabuldür. Kadın için onur kırıcı olduğu bir gerçektir ama böyledir.
Aynen oyle. Ama kizlar da erkekleri kandiriyor cogu kisi gorundugu gibi degil.
Anlaşılıyor ya :) Neticede karakter önemli. Kaşar kaşardır. Açık kapalı çok dert değil anlıyoruz. Tavrından yapmacık mı gerçek mi o kadar belli oluyor ki. Sohbet tarzından, konuşmasından, girdiği konulardan... Çözülüyor. Ameliyatla belki tekrar kanaması sağlanabiliyor. Ama zaten akıllı bir adam işi o noktaya getirmiyor. Bunlar keriz bulurlarsa işte yamanıyorlar. He bazısı kandırılıyor, bazısı tecavüze uğruyor, kaza geçiriyor v. s. isteyerek başına gelmiş bir şey değil. O da anlaşılıyor. Dürüstse karakterliyse namusluysa anlıyorsun. Patlağa çatlağa takılmıyorsun. Ama iyi biriyse, güven verebildiyse.
Bence insanlar ozgur yaşamalı. Seven sevdigi insanla yapmalı aksi halde neden sevgili?
Dindarsa neden sevgili yapiyor dindar degilse sevişiyorsa kime ne? Bir insan sevistigi diye guvenilmez de olmuyor bu arada. Herkesin kafa yapisi farkli iste. Herkesin tercihleri farkli. Ama benim tek bildigim bu cografyada kadinin ezildigi.
Mesele sevişmesi değil. Evlenmiş boşanmış mesela. Evlenilebiliyor. Önemli olan, yaşadığı şeylerin kadını nasıl etkilediği. Kimisi seviyor bu işleri, kucak kucak geziyor. Kimisinin bir kaç tane sevgilisi olmuş, onlarla yaşamış. Kimisi bir kişiyle olmuş sadece. Kadının güvenilmezliği ortamından geliyor. Bilemiyorsun. Sen daha onunla yatmadın mı! diye soran kız grupları da var. Hâlâ yatmadınız mı!
Türkiye şartlarında güvensizlik hayale bakar. En ufak falsoda şutlanırsın. Çünkü aşırı karaktersizlik var. Bu kadın olsun erkek olsun. Can derdindeyiz.
Kendini geliştirememiş karaktersiz erkeklerin kullandığı pis bir kelime.
Genelde bir benzetmedir, Bakireliğini kaybetmiş kıza söyleniyor.
1- Herkes bir gün patlatılır demek. "Evlenmeden patlatılır anlamına gelir". Böyle değil.
2- Zaten amacımız evlenmeden kimseyle ilişki yaşamamanızdır. Çünkü bir çok erkek diğer erkekleri bilir ama bazılarını bad boy seviyor işte.
Evlenmeden yapilmamasi lazim. Ama artik yapan cok veya arkadan
Evet haklısın, şu kanun çıktı çıkalı artık azmış millete şafak göründü. Herkes birbiriyle, hem de Sevgili diye. Şunu bilmiyorlar ki Sevgili olmak cinsellik yaşamayı gerektirmiyor.
Bir de arka mevzusu var, eskiden kızlarda cinsel muhabbet pek olmazdı, bilinen tek yer ön kapıydı.
Artık libidoları mı yüksek anlamadım, millet sırf o hazzı alayım diye arka kapıdan içeri alıyorlar.
Sanırım çok prno video izliyorlar. Ondan olsa gerek.
Ahlaki değerlerimiz çok zede aldı. Bundan sonra hayat düzelmez.
Havai fişek gibi rengarenk ışık saçtıkları için sanki havai fişek patlamış anlamında
Ne saçma ülkenin seviyesini belirten bir kelime diyene sormak lazım sen ne kadar saglamsin diye..
Duyar kasma
Duyar kasmiyorum.. Facts
Patlak kadınlara hakaret eden erkeklerin yüzünde oluşması gereken izdir. Ağzı burnu patlamış deriz ya. Ondan
Anaları bacıları da öyle ya ondan diyorlar
Yani balonu patlatmışlar o yüzden
Hiçbir zaman demedim demem de
Çatlak patlak yusyuvarlak gbi
Bakire olmayana kaba tabirle öyle diyorlar
bakire olmayan
Patlatmışlardır veya biliyordur ondan böyle diyorlardır 😃
Çok kaba bi laf hiç böyle şey söylenir mi 😒
jelatini açılmış ikinci el erkeklerle kapışır
Bakırw olmayana denıyor
Anneleri bakire sanki
patlaklara patlak denir 😂
Patlak nr demek
İğrenç bir tabir
bakire olmayan kizlara denir
patlak delik bozuk
Demem öyle şeyler. Denmemeli de.
Patlamış boom
Bakire olmayana
Erkek agzi
bozuk diyoruz :D
hakaret gibi laf
Delinmiş
@35yamaç_35 Ben dümdüz yazdım. Anlaşılır olsun diye. Sonuçta erkekler biliyor, karşımızdakiler de öğrensin. Gerçi çoğu da biliyor ya.
Şambiyer
Ödü patlamış demek
😅😅😅
Yaş kaç senin prenses 🥰🥰
Bi şarkı da sen patlat**
Patlak erkek sorunu