Oyuncu olmanın yolu yönetmenin altından geçmek diyorlardı inanmazdım maalesef bizzat başıma geldi bütün hevesim gitti
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer Oyuncu olmanın yolu yönetmenin altından geçmek diyorlardı inanmazdım maalesef bizzat başıma geldi bütün hevesim gitti
Cevap
9Cevap
Sakın böyle şeylere aldanmayın. O birtakım şerefsizlerin çıkar sağlamak için uydurduğu oyunlar. Kendinizi geliştirir, iyi eğitim alırsanız kimse sizden böyle şeyler talep edemez.
Asla yapmam öyle bişey
Yönetmenin altından geçmek diye bir tabir eskidendi şu an öyle bir şey yok sadece akıllı hareket etmen gerekiyor ha bu sırada birkaç kişiyle biraz farklı olman gerekiyor ama
Bizzat yasadım diyorum ne eskideni diyosun?
Sen söylenen yalana inanırsan o senin sorunun Biz de bu işin içindeyiz Tabii ki de seni kullanmak isteyecek insanlar olacak ama
Bu bilgiler sana kahveneden falan mi geliyor
elinin köründen geliyor
Saçma olduğunun farkindasin umarim
Sacma dedigin sey gercekler
keske saka olsa
Yapma ya şimdi ben oyuncu olmak icin vermem mi lazim para veririm daha iyi olmaz mi birazda mantikli
Para ver sende o zaman napabilirim
E ozmn niye soruyon
Ya sanane benım sorumdan? Amma bos yaptın ben mi gel cevapla dedim?
Daha cocuksun biraz büyü anlarsın ne demek istedigimi
Hollywooddan boywoda ordan heryere tüm dünyada bu böyledir hatta erkek oyuncular bile çoğunlukla gizli gay erkek yönetmenlerin altından geçer
Üzülme başka yolu vardır mutlaka
Allaha havale ediyorum tek istedigim ekranlarda olabilmek o kadar okudum bosuna hepsi
Nasip her şey
Maalesef günümüzde öyle
Nasil geldi ne yasadin
Nası ya anlamadım altından geçmek ne demek tam olarak
@Kaldimare okadar saçmaki hangi devşrdeyiz taş devrimi böyle bişey var mı gerçekten ÇAĞ DIŞI
Bu nasıl büyük bir kardeşim
Hadi ya bizde palavra sanıyoduk
Dizi, sinema sektörü genelde sıkıntılı
☹️
Çoğu sektörde öyle
Sen geçtin mi peki
Geçtin mi
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Bu duyduklarımıza çok üzüldük, böyle bir tecrübe yaşaman hiç adil değil. 😔 Sanat dünyasının böyle çirkin yüzleriyle karşılaşmak maalesef her sektörde olabiliyor. Oyuncu olmak için kimsenin altından geçmek zorunda değilsin, bu durum asla kabul edilemez ve normal değil. Hevesini kaybetme, senin değerin bu tür yaklaşımlardan çok daha büyük. 💔