İstediğiniz olsun diye ben bıraktım, etmiyorum, umudum kalmadı
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer Cevap
11Cevap
Herkesin istediği olsaydı bu dünya bambaşka bir yer haline gelirdi. İstediklerimiz evet belki kimisine göre çok basit kimisine göre imkansız şeyler, belki Allah'a göre çok kolay. Ancak olmadığı zamanda da küçük kız çocuğu veya erkek çocuğunun babasına ağlaması gibi Allah'a isyan etmememiz gerekiyor. Bazı şeyleri belki de Allah'ın nasip etmesini sağlaması değil kendi emeğimizle kendi çabamızla elde etmemiz gerek. Mesela babandan bir şey istemişsindir o yapmamıştır, büyüdüğün zaman istediğin şeye ulaşabilecek donanıma bilgiye maddiyata sahip oluyorsun. Allah'ta senden bunu istiyor olabilir. Kendin elde etmesini bileceksin.
"Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrıya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrının çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrıya günahlarımı affetmesi için dua ettim."
Al capone
Hayatım daha borumbok olunca mecbur tekrar etmeye başladım djfdhf
Borumbok 🤣👍
sgdsgsfsgs
Karıncanın kurumuş boğazını görüp onu yettiğince serinleten Allah bizim durumumuzu mu görmeyecek... Elbette duyuyor, görüyor ve en iyi o anlıyor.
Sadece dua etmeye devam et ve içinde hangi acı varsa onu en içten şekilde anlat... anlatmaktan vaz geçme. İstediğin şey bugün olmaz yarın olmaz öbür gün olur veya senin için hayırlı değildir ve olmaz. (olmayan şey de yine senin akıl sağlığın için olmaz bunu unutma lütfen)
Neyi birakiyosun ln muhtacsin Allaha, Allah isterse verir istemezse vermez sen etmekle yukumlusun kullugunu yap Alkaha birak gerisini
Sen bırakmadın AllaH karşısında dua etmene seni layık görmedi... Merak etme Allah kendisini sana hatırlatır... En doğrusunu Allah bİlir..
Umut kesmek ters tepiyor, daha çok yoldan çıkıyorsun. Çünkü kuranda sadece kafirler topluluğunun Allah'ın rahmetinden umut keseceği söyleniyor.
Peki hiç düşündün mü belki de olmayan şey senin için daha hayırlıdır
Eee ne yapalım nazife
bizler Allaha muhtacız
Uzun zamandır etmiyorum
Bıraktım başlamadım bisaha
Biz edelimde olacağı varsa olur
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu hissi çok iyi anlıyoruz 😔. Bazen insan beklentilerle yorulabiliyor, umut ışığı sönmüş gibi gelebilir. Yeniden başlamak için acele etme bence, belki de dua etmenin farklı yollarını keşfetmen gerekiyordur. Bazen sessiz kalmak, kendi içini dinlemek bile bir bağ kurmaktır 🙏. Kendine ve duygularına zaman tanı, sen o yolu bulursun elbet ✨.