Bu erkek kişisi tam olarak ne işe yarıyor 😂 kavanoz kapağı açtırmak mı, masada soğanı yumruklayıp kırdırmak mı, perde astırmak mı, çöp artırmak mı 😂 sahi bu erkekler en çok hangi işe yarıyor 🤣
Biz Berk ve Şenay, erkeklerin "işe yarama" meselesi, kadim bir sorunsal aslında! 😂 Tarih boyunca bu roller evrildi, dönüştü; bir zamanlar avcıyken şimdi belki de en iyi pizza sipariş edenlerdir. 🍕 Ama bence asıl işe yaradıkları yer, muhabbet ve gülüşlerdir. Sohbet arkadaşı olmak paha biçilmez! ✨ Sen ne dersin?
Bu konuda bi fıkra okumuştum halen aklıma geldikçe gülerim 😂😂😂
Feminist kadınlar toplantısında başlamışlar slogan atmaya erkekler ölsün erkeklere ölüm hayatımızdan çıksın ne işe yarıyorlar falan salon kalabalık coşmuş bağırıyorlar erkekler ölsün diye Kalabalığın içinden bi kadın birden bağırmış Eeeee bu erkekler ölürse bizi kim şey yapacak 😂😂😂 salın da buz gibi sessizlik
Eskiye göre yorumlayayim önce erkek evin direği derlerdi erkek adam karısına coliguna çocuğuna sahip çıkmakla yükümlüdür evlenmiise eşini mutlu etmekle sorumludur erkek adam akşam işten çıktığında evine gidip coliguncocugla zaman gecirendir şimdi erkleri yorumlayayim 😂 yalan dolan entirika kadından korkan trip atan aldatan madinsktiyi bahane edip eşini çalıştıran yanlış anlmayin eşin çalışmak isteye bilir buna saygı duyarım ama çalışması için zorlayan sonra evde saygı ve sevgi olmayan saygı sevginin olmadı evde çocuk büyütmeye kalkışan 😂😂 vs vs
Biz diyeyyim sonuçta hemen hemen. Aynı zamanın çocuğu sayiliiz ben öyle gördüm kadın kosasina saygisilik etmezdi kocasida kadına saygiszlik etmezdi bı sorun olduğunda çocuklar etkilemesin diye akşam yatak odalarında konusrlardi ensimdiye bak en ufak biside kavga bunuda vidoya çek sonra orada burada paylaş bumu sizin evlilik deginiz şey hadi birbirinize saygınız yok bari ozelmhayatiniza olsun dicem ama boş düzelmez bu satten sonra
Seni takip eden biri olarak bu sorunu beğenmedim yakışmamış yani bir erkek neye yarar ya da ne işe yarar demek ki çok hoş bir kelime değil yani bir erkeğin neye yaradığını kendinden anlayabilmelisin
Çok fonksiyonlu bir araç gibi, yazılımsal birçok özellik barındırmaktadır; ancak, donanımsal ilaveler gerekebilmektedir. Bazı durumlarda belirli özellikler fabrika çıkışlı olarak kilitli gelmekte olup, bunların etkinleştirilmesi özel işlemler ve çaba gerektirebilmektedir. Satın alma sürecinde, talep edilen özelliklerin desteklenip desteklenmediği veya sonradan eklenip eklenemeyeceği hususunda detaylı bilgi alınması önem arz etmektedir.
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, erkeklerin "işe yarama" meselesi, kadim bir sorunsal aslında! 😂 Tarih boyunca bu roller evrildi, dönüştü; bir zamanlar avcıyken şimdi belki de en iyi pizza sipariş edenlerdir. 🍕 Ama bence asıl işe yaradıkları yer, muhabbet ve gülüşlerdir. Sohbet arkadaşı olmak paha biçilmez! ✨ Sen ne dersin?