Lütfen, rahatsız etmeyin.
Erkekler ne işe yarar 🤔?
Lütfen, rahatsız etmeyin.

Erkeklerin adam olani var ya, hayatinin her anini guzellestirebilir. Senin kas gucunun el vermedigi yerde, o yardimina kosar. Duygusal kaoslar yasadiginda, o harika rahat bakis acisiyla icini ferahlatip sevimli esprileriyle gonlunu oksar. Seni senden cok dusunur, yeri gelse cani pahasina... Korur, sana dag olur, sonsuzcasina yikilmaz hissettiren guven verir. Sicacik bakinca kalbini gulumsetir. Kadinlarin detaylarda takilip kaldigi yerleri, erkekler pratikce cozume kavusturabilir. Her iki cinsin de zekasi guclu olsa bile, bazi konularda mekanizmalar farkli isler. Yalniz kadinlarin cogunlukta oldugu yerlerde, tuhaf bir karmasiklik mevcuttur, bu da demek oluyor ki, erkekler olmasaydi kadinlar, dunyayi savas alanina cevirebilirdi.
Bak ben erkek degilim, gercekten 😉 objektif olmak lazim
bütün kebapçılar pideci dönerciler pastacı börekçi simitçi lokantadaki aşçılar hep erkek. sokakları yolları evleri arabaları alt yapıyı üatyapıyı kuran evindeki beyaz eşyaları falan üreten hep erkekler. ince değiller denmiş ama hayran olduğumuz şiirlerin şairleri de hep erkek. belki o şiiri yazdıran kadın ama onu o hale getiren erkek. tamm yaptıkları kötülüklerde çok ama ben işe yaradıkları kısımlardan küçük bi kesit yazdım. en önemlisi de herkes kendi babasını düşünsün babalar ve bazıları bu konuda mükemmeller. bu kadarda haklarını yememek lazım bence...
Süper 👍
Bir erkek, sevdiceğini korumaya, doyurmaya, yetiştirmeye, sevmeye, şımartmaya, güldürmeye, dinlemeye ve daha birçok şeye yarar. Bunları yapabilen var yapamayan var; ayrıca bunları hak eden kadın var, hak etmeyen kadın var. Cinsiyetçilik yaparak buralarda demogoji yapmaya gerek yok. Tabi bunlar bu mecranı işine yaradığı için bu tür provakatif sorulara ve paylaşımlara müsade ediyorlar. Edilmemeli...
Söyle düşün yüz dönüm tarlan alet edevat herşeyin var suyun var tarla için aklına ne gelirse her şey var fakat küçücük bir detay tohumun yoksa yüz değil yüz Bin dönüm tarlan da olsa mahsul alamaz bir halta yaramazsin. Küçücük bir örnek bu detaya inersem özür dilersin.
wOw çKo ZeKisİn
Ama atladığın bir detay var. Tohum yoksa neden bütün alet edevatları alalım mk
@Missy13727 takıldığın detaya bakılırsa anaokulu terk olmalısın 😁
@Haktivist devrik cümle mi bu yoksa katledilmiş cümle mi 😁
@cimcime78 BAYAN Zekiye o detaya değil verdiği düşünceye odaklansaniz daha net anlaşırız özelden o düşünceyi net yalın haliyle söyleyebilirim isterseniz 😁 Lakin tohum yoksa tarla vazo alet edevat ne halta yarar diyen sizler zaten erkek olmasa biz bir hiciz izlenimi veriyorsunuz.
@Haktivist yaptığım yorumuma dusunceme bakarak siyasi görüşümü sınama kabiliyetine hayran kaldım. Ama cümle kurma konusunda kendini epeyce bir gelistirmen gerek
@mervanl BAYAN sınız ne alaka aşağılamak cinsiyet belirleme de kullanılan bay BAYAN kadın erkek gibi kelimeler vardr bunun neresinde aşağılık kompleksi yapacak bir durum biliyorsunuz BAYANLAR anlamış değilim. Vc kapılarında bay vc BAYAN vc yazar hakaret mi ediyorlar yani sizlerle bu ne aşağılık kompleksi gerçekten. İzahı varsa beni bir aydınlatırmsn lütfen
Soru sahibide ayrı bir egoist feminist karakter 😁 sana mı soracağım yorum yapıp yapmayacağımı bu ne ego böyle. Dünya senin eksenin etrafinda dönmüyor bayan ego
@267sdvsf sanane mk hatta mk ta cikartmadigim
Thelady yorumlarimin hiçbirisi terbiyesiz ya da iletişim amaçlı değildir sadece duymak istemediğiniz doğrular sizi rahatsız etti ve söylediğim bütün sözlerin arkasındayım sonuna kadar. Ve sizlerde doğru soyledigimin farkindasiniz. Son olarakta engellemeniz çokta FİF
Seviyesiz lik Yok Benim yorumlarimda önyargı ego ve feminist duygulara sahipsiniz siz
Cevap
71Cevap
Regl gordugunuz pedin icadi bir erkege ait. Daha rahat dogurasiniz diye sezeryani bulanda bir erkek. Hayatinizi kolaylastiran hemen hemen herseyin mucidi erkeklerdir. Sizin surekli degişen ruh halinizi cekende erkeklerdir. Bir kadin kendi hemcinsine bile tahammül edemez.
Al işte beyinsiz
Sünnet olur
Askere gider
Çalışır
Para kazanır
Evlenir
Ağır işler yapar
Trip çeker
Naz çeker
Aman o küsmesin diye her özel günü hatırlar
Yatakta memnun olsun diye düşmanı gibi... er
Daha ne yapalım Allah aşkına
Sen aşırı beyinsiz birisin şimdi sana başka hesaptan yazdım diye egon kabaracak ama lafımı bitireyim. Konuyu anca +18 yere çekme. Madem çektin ben bacak aramı rahatlatmak için erkekleri mendil gibi kullanır atarım şimdi s. Olup gidebilirsin
@Missy13727 Erkekler ne işe yarar diyenlere cevap veriyorum kadınlar ne işe yarar demiyorum diyorum hala bir tartışma içerisine girmek için can atıyor :D Sen bacak aranı rahatlatmak için erkekleri kullanıp atıyorsan erkekte senin bacak aranı kullanıp atıyor her şey karsılıklı. Şimdi git sütünü iç ve biraz daha büyü yan hesap @gossipgirl31
@cimcime78 @gossipgirl31 @Missy13727 anlıyorum yeni yetme ergen velet. Sanırım çok kullanıp atıldığın için böyle söylüyorsun erkekleri bu kadar ön yargılı yorumladığına göre çok acın var belli. Kendin gibi kör topal bulmuşsundur kesin onla kendini tatmin ediyorsundur. Uza şimdi :)
erkekleri erkek yorumları ile aşağılama hevesini bu görselle taçlandırıp ancak keriz erkekleri tuzağına düşürebilirsin bağyan.
@thelaady lutfen su grospi midir nedir onu engeller misin surekli fitne fesat sokuyor araya herkese karismis kavga cikartiyor
İşe giderler çalışırlar severler korurlar aşık olurlar baba olurlar eş olurlar güzel yemekleri yerler savaşırlar çok severler sevişirler kimi sarılarak kimi arkasını dönerek kimi kanepede uyur😄 daha ne olsun bundan iyi nasıl olur 🙂
Erkekler olmasaydi bu konuyu açamazdin degil mi. 😅😅
Ne alaka ya
Anlamaz knk bunlarda beyin yerine maydonoz var 😂
Anlamadım mı yazmışım oku bakalım önce bir. Ne alaka demişim
Erkekler olmasaydı asıl daha rahat olurduk şimdi boş yapmayı kesin ikinizde
@gossipgirl31 biz olmasak siz olmazdiniz siz olmasaniz biz ne kibirli varliksiniz siz la 😂 sanki biz olmadan hamile kalmis gibi konusuyor utnamaz 😂
Utanmaz*
Erkekler olmasa bu konuyu açmazdık evet ama vardınız ve açıldı alakasız yani boş yapmışsın
Kadın kadına üreme var gidip araştırabilirsin
@gossipgirl31 ahhahahh tamam canim uyu ruyandakileri baskalarina yedir 😂
Rüya? Ne rüyası gidip araştır kadın kadına üreme var
Cahil 😂
Valla beyinsiz knk bu tam bir ķezban ergen uretim hatasi yeminle ahahhaha
Beyinsiz senin gibi özürlü erk*klere deniyor canım. Kezban annen gibilere denir. Engel yiyip yorum atamayınca kudurursun şimdi zırla
İğrenç varlıklar
@Missy13727 sen kimsin lan ahahha
Annenim ben doğru konuş
@Missy13727 harbi cok dol israfi issiz biriymissin velet
Yok knk bu kiz ayni kiz sizoften bu kiz 😂😂😂
Kac hesabi var bunun la 😂
Gul gul öldum ben ahahhah cok komik kizmis laflarimi yedikce daha da kuduruyor keźban 😂😂
@mervanl ahahha bir tane daha mi hasta mk 😂😂
@mervanl hadi nas baska kapida havla
@thelaady engelle dicem ama engelle engelle bitmez ki bu 😂 ben yazmam o kasiniyor
@267sdvsf lan ruh hastasi bin tane hesap actin sirf en son yorumu yazmak icin bi sus la insanlari rahatsiz etme puahahaha
insanlığın oluşumu, devamı, ıslahı, inşâsı, muhafazası için gerekli olan en önemli varlık. siz birşeye benzetemezsenizde bu kuram hiç bir zaman değişmez
kavanoz kapağı açmaya ve evdeki bir böceği ortadan kaldırmaya.
Kavanoz kapağı açmaya birde arada korumalık yapmaya nxjdjdj
bakım yapmanızın süslenmenizin bahanesiyiz
ve daha gizli kalmış pek çok hasetinizin paravanı biziz
Kadınlar kendi kendilerinemi hamile kalıyo 😬😅🙃😬
Anca abazalık yapsınlar başka bir işe yaradıkları yok
Harbi ya özellikle tc erkeği
İşe yaramadığı bir iş var mı diye sormak daha doğru olur. Çünkü dünyada var olan çoğu şeyde erkek eli vardır.
bazi erkekler bazi kadinlarla birlikte dunyayi cok kotu hale getiriyorlar.
bzi erkekler bazi kadinlarla birlikte dunyayi daha guzel hale getiriyor.
Erkekler çoğunluğa ayrılır.
1-Her işe Yarayanlar.
2-Hayatını yaşayanlar.
Sanırım tweet hanımın bahsettiği ikincisi...
cut.
İsviçre çakısının bile 90 işlevi var. Erkeklerinde 3-5 tane vardır sanıyorum
Valla hiçbir işe yaramıyorlar gibi geliyor da jdjdkdd denge olmaz onlar olmasa. Mecbur yani.

😂😂
Koparmayın sevin insan sevgiyle güzelleşir
Abazan tayfa dışındakiler bir işe yarıyordur illaki ya.
şu an düşündüm de görsel çok haklı. Birşeye yaramıyorlar gibi😄. Kadının yanında en azından..
Tohumlar, besler, büyütür, korur.
Estetiklik, incelik, yön verme kadındadır bence.
İlgisiz kalınca anlarsın ama Türkiye'de zor ne işe yaradıklarını anlamak
Perde takıyoz çöpleri atıyoz böcükleri öldürüyoz sizin için daha ne yapak
Bizim yaptiğimiz şeylere zıt olarak yapmamakla gorevliler bence. Sonuçta her şeyin bir zıddı var.
Meselaa baba olmayaa, kızını, oğlunu kötülüklerden korumaya...
Canım babamm ♥️♥️♥️♥️♥️♥️
dünyadaki her şey erkeğin eseridir, asıl kadınlar n'apıyor. bi' regl acısı çekiyor diye kendisini ders babası sanıyor. allah erkektir, bu koca kâinat bile bir erkeğin eseri.
Kafan hoşmu senin Allah ın cinsi mi ne olduğu bile bilinmiyor Allah ın erkek olduğunu söylemen seni günahkar yapar
Hiçbir işe yaramayan aynı anda birden fazla kişiyle konuşmayi marifet sanan yalan söyleyip aldatan zavallı varlıklardır
Erkeğine göre değişir, babam gibiyse eğer, Allah düşmanıma bile vermesin böylesini
Neymiş telefonun icadı pedin icadı erkeğe aitmiş 😂 biz zaten onları icat eden erkeklere laf mı ediyoruz geri kalan boşlara diyoruz hahahaha ağlamış gene max tc erkeği zekası
Kadının boşu > erkeğin dolusu 🙂
Ağlama şimdi
Ne diyon la yorumumu silmis kendi kendine konusuyor allahin delisi 😂
Sen önce yazmayı öğren mk slağı
Kapat çeneni şimdi
Erkekler kadınları kullanmaya yarar.
Cinsiyet eşitliği yerine saçma sapan kıyası da ortadoğudan başka yapan yok.. Keşke eski Türk kültüründe kalsaydık kadın erkek eşit olarak
Ya şöyle saçma saçma sorular soruyosunuz şimdi birisi çıkıp g. Edecek öyle kalacaksınız erkekler ne işe yararmışmışmışKavanoz kapagı açıyorlar yeterince yaratıcı mı?
sAygI dUyMaK zOruNdAyMiS lUtfEn rAhAtsIz eTmEYiNmIs kendi dusunceni belirtmek ayri hakaret etmek
sen ne isime yariyorsun acaba
Cinsiyetcilik yapan sensin
Yazik babana uzulyorum
Ayrica senin regl olman hamile kalman beni ilgilendirmiyo kimseye de bir faydaniz yok
Farkindasin sacmaladiginin ismine de yazmissin
Ha bi de kizlar askere gitmiyordu dimi
Sevmeye, sevilmeye... çok tatlılar ya yerim benimkini
Hikmetinden sual olunmaz ama biz de kendimizce yapıyoruz bişeyler.
Kadını bi tarla olarak düşünürsek... Erkek o tarlayı sürer.. tohumunu atar.. sulamasını yapar.. 🙂
Bnece ben en azından kölesi olarak ona hizmetçisi 💃🤭
Çocuk olması için yardımcı oluyoruz daha ne yapalım
Biz sanki yapmıyor muyuz mk koskoca 9 ay taşıyoruz birde 30 yıl adet görüyoruz
Hayır biz sizden daha çok işe yarıyoruz
Sus
Öyle deme beee... Vardır bi işlevleri elbet 😁🤭
Kadınlara para vermeye ldşflg
malum işte yardımcı olmaya
Çeşit olsun diye varız
arada su bidonu taşıyorlar.
perdeleri kim asıyor?
Gece sarılmak in lazım oluyorlar ya
bizi koruyorlar işte güçlüler bir de 😀
Asıp kesme işiyle meşguller
Bütün yük kadınların sırtında aynen
İşe yaramamız gerekmiyor
O halde kadınların da yaraması gerekmiyor?
@NenVarYavrum nen var yevrum 🤗
Yok birsey
@NenVarYavrum Bir şey ayrı yazılır yavrum guzuum 🤭😅🤗
senin ne istediğine bağlı
Sizin yapamadığınız, düşünüp aksiyon almayı
Sevmek ve ilgi göstermeye yarar
Kızgınım biraz ama çoğu saygısız ve kaba
Arada sırada kavanoz kapağı açıyoruz ya işte
Hiç bir işe @robinhood48
🙄🙄 bak bo olmadı 🙄
Erkekler kadınların triplerini çekmeye yarar
erkekler olmas siz olmazsınız