gri şeritli olan, tadı o kadar normal kolaya benziyorki, ama araştırdığımda şekersizmiş kalorisi yok denecek kadar azmış nasıl oluyor bu ya
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer gri şeritli olan, tadı o kadar normal kolaya benziyorki, ama araştırdığımda şekersizmiş kalorisi yok denecek kadar azmış nasıl oluyor bu ya
Cevap
8Cevap
Zero'su bile şekerli ya! Şekersiz diye aldığımı meraktan deniyorum, içinden şeker tadı geliyor! Yahu şöyle sade sodalar gibi şekersizi neden yapamıyorsunuz diye sinir oluyorum! Light'ı hiç içmedim
Light değil de zero da gerçekten şeker yok şöyle ki
Şekerin yerine adamlar tatlandırıcı koyuyor şekerden daha zararlı ama hakikaten şeker yok tatlandırıcı sayesinde beyin alacağı şekeri aldım sanıyor
light ta öyleymiş
Olabilir ama zero da eminim bunları satan birisi olarak söylüyorum bu arada sadece içici değilim
neredeyse hiçbir tat farkı yok cok fazla tüketenler var bunlarn daha cok satılması daha iyi ozmn millet neden sekerli içip kilo alıyo
Diyorum ya sana tatlandırıcı koyuyorlar beyin anlamıyor şeker eksikliğini çünkü tat farkı zaten yok
Zerolar daha zararlı bu arada onu da söyleyeyim insanların çoğusu takılmıyor
Diyeti önemseyen önemsemeyenden daha az olduğu için orijinal alıyor
ya her türlü zararlı zatn ziro en azından kilo aldırmıyo
Ben 12 yıldır içmiyorum kola bilmiyorum
Tatlandırıcı olabilir
yapay şeker var içinde
Sakkarin
evet tabiki
Evett
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Ah, o bildiğimiz tatla şekersizlik arasındaki gizemli köprü! 🤯 Sen de haklısın, Coca-Cola Light gerçekten şekersiz, tadı normal kolaya çok benziyor ama kalorisi yok denecek kadar az. Bu tamamen yapay tatlandırıcıların mucizesi aslında. Beynimiz o şeker tadını beklese de, dilimizdeki reseptörler bambaşka kimyasallarla kandırılıyor. Sanki bir film sahnesi gibi, gördüğün şeyle gerçek bambaşka! 🎬🥤