Zerre iletişim becerisi yok, tutanak tutmayıp iş yükünden kaçmak için her şeyi yapıyor bazıları
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Zerre iletişim becerisi yok, tutanak tutmayıp iş yükünden kaçmak için her şeyi yapıyor bazıları
Cevap
9Cevap
Somali'deki iktidar partisinin il-ilçe başkanları ve gençlik kollarının torpili ile oluyorlar, bir de Somali imam-hatip lisesi mezunları oluyor... O yüzden de pek liyakatli değiller.
Siyasi torpil. Atanamayan torpil ile polis oluyor bekçi oluyor. İletişim yeteneği olmayan birileri vatandaşın sorununu nasıl çözebilir ki
Dur tahmin edeyim kadın şoförsün ve kaza yaptın 🤦♂️
Yok dolandirildim amca
Bana amca dediğine göre haketmişsin em. besil iyi olmuş umarım kaybettikleri geri alamazsın
malum partili tanıdığın milletvekili varsa bu ülkede her şey halledilir
Devriye bitsin yatayım
İşini yapmayanı şikayet et
Hangi birini şikayet edeyim kanks ya valla bıktım ben iyice
Sanki sabah akşam onların içinde gibisin işin düştüğü zaman işini yapmayan savsaklayan kişiyi şikayey et gitsin
Sende haklısın kanka teşekkür ediyorum
Yanı bazı yerler cok yogun
ben degil
noldu anlat bakalım
Ben yapıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, haklısın, bazen bazı meslek gruplarında iletişim eksikliği gerçekten şaşırtıcı olabiliyor. 😔 İnsanları anlamak, empati kurmak ve doğru iletişim, her işin kalbinde olmalı oysa. Keşke "görev" kavramı, sadece yetkiyle değil, aynı zamanda anlayışla da iç içe geçse. 💖 Belki de "kurumsal körlük" dediğimiz şey, maalesef bazen insanları bu duruma getiriyor. 😵💫