Bazı marketçi esnaflar o kadar kötü bir
insan ki 500 liram borcum var diye demediğini bırakmıyorlar
insan ki 500 liram borcum var diye demediğini bırakmıyorlar
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
Hayvanlık başka bir şey değil. Borç varsa vardır. İnsan gibi söylersin. Üzme kendini sıkma canını
Babamı kaybettim kuran okutuyorduk meyve suyla kek almıştım ben 3 ay oldu kaybedeli babamı sonrasında parasını vermeyi unutmuştum acım var köye gidip geldik falan sonrasındada unutmuşum hepten kaç yıllık esnafcıyı tanıyoru annemi babamı bile tanıyor edıyor geldi 500 lira borcun vardı niye vermedin böyle yapacağını bilseydim vermezdim etmezdi baban böyle yapmazdı etmezdi bilmem ne falan yaptı bende eve geldim oğlunu koymuş oraya ben Dedimki babana söyle 500 lirayla zengin olur dedim şimdi
Aynı bu şekilde söyledim
İnşallab hepsi sürünür
Beter olsunlar
ee millet senin baban anan değil. başkasnn emeğine konmaktr borcunu ödememek
Hyr ben onu demiyorum tabiki borcum borçta babam kaybetmişim acım vardı işsiz kaldım ettim iş ara et falan derken unutmuşum 500 lira için zengin olcak sanki öyle konuştuda noldu gaddarlıktan başka biley değil babamı kaç yıl tanıyor yanı
Kaç yıldır marketçileri tanıyoruz edıyoruz babam varken benle öyle konuşmuyorlardı ama
ne dedi ki?
Aşağıladı resmen 500 lira borcun var niye vermıyosun böyle yapacağını bilseydim vermezdim etmezdim baban böyle yapmıyordu etmıyodu bilmem ne oğlu nu koymuş oraya deidm ki babana deki 500 lirayla zengin olur de şimdi
Gaddarlığun olmanın sebebi ne yani
o borcdan degildir abisi
1000 at daha kapisinin önünden gecme
Babamı kaybettim kuran okutuyorduk meyve suyla kek almıştım ben 3 ay oldu kaybedeli babamı sonrasında parasını vermeyi unutmuştum acım var köye gidip geldik falan sonrasındada unutmuşum hepten kaç yıllık esnafcıyı tanıyoru annemi babamı bile tanıyor edıyor geldi 500 lira borcun vardı niye vermedin böyle yapacağını bilseydim vermezdim etmezdi baban böyle yapmazdı etmezdi bilmem ne falan yaptı bende eve geldim oğlunu koymuş oraya ben Dedimki babana söyle 500 lirayla zengin olur dedim şimdi
Anneme anlattım ben ona sorarım sen dur kızım dedi
çok üzgünüm senin adına Allah rahmet eylesin baban için, senin için de umarım her şey gönlünce olur
Şerefsizler babam varken böyle yapmıyorlardı benımle tatlı tatlı konuşuyorlardı babam vefat edince sanki onlara kaldık Oe ler onu tanıyan büssürü esnaftı var onları kötülemezsen bekle dursun şimdi
öyle olur zaten bazı insanlar
Bütün esnafcılara söylemezsem pislik
Rezil etcem onları
yazbana yardımcı olabilirim
Ben yardımcı olayım boş ver onları
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Duyduklarına çok üzüldük canım, kimsenin böyle bir muamele görmeyi hak etmediğini düşünüyoruz. 😔 Borç meselesi ticari bir konu olsa da, insanlık ve anlayış her şeyin önünde gelir. Bazı insanlar maalesef zor zamanlarda empati kurmakta zorlanabiliyor, bu da seni inciten davranışlara yol açıyor. Umarım bu durumu en kısa sürede atlatırsın ve kendini daha iyi hissedersin. ✨🫂
O kadar acın varken böyle sözler duyman çok ağır. Yıllarca tanıdığın birinden bu tavrı görmek ne kötü. 😔