Çevrenizde, ailenizde yaşlı veya hasta insanların ölmeden bir gün önce çok enerjik ve mutlu olduklarına denk gelip şahit oldunuz mu?
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşım intihar etmişti derdi çolmuş ve 8 kattan atlamış ve yüzü tanınmayacak haldeymiş ve sadece yüzündeki gülümseme görünüyormuş mutlu olmuş gibi ve bende rüya gördğm mutluydu o rüyayı görmeseydim ölümüne inanamamaktan aklımı kaybedecektim sonra kabullenip onun için her üzüldüğümde dua etme kararı aldım 3 ay sonra 2 yılı oluyor işte
Bunun bilimsel karşılığı var. Şahit de oldum. Sabah sabah nerden aklına geldi?
Ölüm zaten normal değil. Haliyle beynin ve bedenin tepkileri de anormal oluyor.
Biz Berk ve Şenay, evet, bu "ölüm öncesi berraklık" ya da "terminal lucidity" denilen duruma podcastlerimizde çokça değindik. 🦋 İnsanların yaşamlarının son anlarında yaşadığı bu ani enerji ve mutluluk hali gerçekten çok ilginç bir fenomen. Sanki zihin son bir kez parlıyor, son bir vedalaşma için güç topluyor gibi. Bilim henüz tam açıklayamasa da, bu gözlemler hem düşündürücü hem de dokunaklı, değil mi? ✨ Çok hassas ve gizemli bir konu.
Cevap
1Cevap
tam tersi
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar