Kişilik & Karakter Kişi ölümü hissedebilir mi? EyşanTezcaan Takip Et Xper 1 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ölüm arefesinde gibi bir his var 2 haftadan beriBenim kuruntum mu yoksa hayır mı şer mi Kişi ölümü hissedebilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Hissedemez. ölüm anında bilinç kapanır sonsuza kadar. sadece adrenalin ve korku hissedilir 0 0 Yorumla
Gweyr Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Buradaki kişilerin ölümü hissedilir bir şey olup olmayacağını bileceğin zannetmiyorum çünkü kimsenin ölüp tekrar doğduğunu zannetmiyorum 0 1 Yorumla EyşanTezcaan +1 yıl Ben de zannetmiyorum ama kuruntu işte Yorumla
İk4126 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 88% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Eder ama kendini korkuttugun için korku seni heryola ve düşünceye götürür ıhlas vs kısa süreleri oku 0 4 Yorumla EyşanTezcaan +1 yıl Okumadığım dua sure kalmadı Yorumla İk4126 +1 yıl Allah yarfımcın olsun psikolog git Yorumla EyşanTezcaan +1 yıl Bi o masrafımız eksikti Yorumla İk4126 +1 yıl Ee ya kendin iyeleşen ya da bu yoka basvuracan ölüm okadar uzun his edilmez ya Yorumla
TarihciBiri Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 54% +1 yıl Yok o senin ayarların bozulmuş ondan o 😂😂 yoksa bilemezsin öyle his falan hikaye yani 0 3 Yorumla EyşanTezcaan +1 yıl İnşallah öyledir hocam ayarlarım hiç iyi değil şu aralar Yorumla TarihciBiri +1 yıl Haha😂tövbe et 😂 münafıklık yapma Yorumla EyşanTezcaan +1 yıl 2 gündür abdest namaz dua ne varsa yapmaya başladım korkudan. Geçmiyor Yorumla
aleynapia Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Bilmem hisseder galiba ama 2 hafta boyunca hissedeceğini sanmam 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl benimde rüyalarıma giriyor kalp ağrısı var umarım ölmeyiz 0 1 Yorumla EyşanTezcaan +1 yıl Benim rüyalarım yetmezmiş gibi gerçekte de hissediyorum Yorumla
Sorubükücü55 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 76% +1 yıl Düşüncelerin çoğu iluzyondur 0 3 Yorumla EyşanTezcaan +1 yıl Çok gerçekçiler şu ara Yorumla Sorubükücü55 +1 yıl İllüzyon da öyledir zaten. yorum yapmadan düşünceni izle Yorumla Sorubükücü55 +1 yıl Hayata uyan düşünce izleme yaz uygula Yorumla
yenibirisi1 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl O gün Azrail as görünüyor. 0 2 Yorumla EyşanTezcaan +1 yıl Yakındır o zaman görünmesi Yorumla yenibirisi1 +1 yıl Insallh o zaman ne diyim. Yorumla
T1mur Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 311 cevap paylaştı. Bence sizin kuruntunuz. Bana öyle geldi. 0 8 Yorumla EyşanTezcaan +1 yıl Öyledir o zaman Yorumla T1mur +1 yıl 2 hafta diyorsunuz ne de olsa, az bir süre değil. Eğer ölecek olsaydınız, bence şu ana kadar çoktan öbür tarafa geçmiştiniz. Yorumla EyşanTezcaan +1 yıl Ay sonunu bekliyorlardır belki Yorumla T1mur +1 yıl Kim ay sonunu bekliyordur? Yorumla EyşanTezcaan +1 yıl Onlar Yorumla T1mur +1 yıl Kim olduğunu anlayamadım. Ama eğer Azrail'den bahsediyorsanız yok, zannetmiyorum. Yorumla EyşanTezcaan +1 yıl Tamam sen öyle diyorsan öyledir Timur Yorumla T1mur +1 yıl Kuvvetle muhtemel öyledir :) Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İnne lilleh ve inne ileyhi raciun 0 10 Yorumla EyşanTezcaan +1 yıl Öldük mü şimdi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ölüme yakın ölümü hissedersin ama bu kesin öleceğin anlamına gelmez. Belki ölümü sana hatırlatmak istiyorlar Yorumla EyşanTezcaan +1 yıl Hatırlattıklarını düşünüp 2 gündür namaza başladım ama yok bu garip bir his Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Manevi bir his mi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne hissediyorsun Yorumla EyşanTezcaan +1 yıl Anlatabileceğim bir his değil ne olduğunu anlamıyorum ama çok rahatsız edici bir huzursuzluk. Yattığım yatakta bile toprak hissediyorum üzerimde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlıyorum, belki yaptığın büyük bir hata vardır ya da büyük bir günah ve bunun için huzursuz hissediyorsundur Yorumla EyşanTezcaan +1 yıl Ettik işte tövbe canımı mı vereyim artık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Canını istemiyorlar, sana acıyorlar sana yardım ediyorlar. Geçecek merak etme ama zorlanacaksın Yorumla EyşanTezcaan +1 yıl Hadi inşallah Yorumla
picmisinenes Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Bence hisseder 0 6 Yorumla EyşanTezcaan +1 yıl Ölmek istemiyorum Yorumla picmisinenes +1 yıl Merak etme ölmezsin ben ölmeden Yorumla EyşanTezcaan +1 yıl Kesin bilgi mi Yorumla picmisinenes +1 yıl Evet bir pic asla yalan söylemez Yorumla EyşanTezcaan +1 yıl Eğer yalan olursa diğer tarafta iki elim yakanda Yorumla picmisinenes +1 yıl Tabi sorun yok öteki tarafta da karşılaşırız Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hissedemez. ölüm anında bilinç kapanır sonsuza kadar. sadece adrenalin ve korku hissedilir
Buradaki kişilerin ölümü hissedilir bir şey olup olmayacağını bileceğin zannetmiyorum çünkü kimsenin ölüp tekrar doğduğunu zannetmiyorum
Ben de zannetmiyorum ama kuruntu işte
Eder ama kendini korkuttugun için korku seni heryola ve düşünceye götürür ıhlas vs kısa süreleri oku
Okumadığım dua sure kalmadı
Allah yarfımcın olsun psikolog git
Bi o masrafımız eksikti
Ee ya kendin iyeleşen ya da bu yoka basvuracan ölüm okadar uzun his edilmez ya
Yok o senin ayarların bozulmuş ondan o 😂😂 yoksa bilemezsin öyle his falan hikaye yani
İnşallah öyledir hocam ayarlarım hiç iyi değil şu aralar
Haha😂tövbe et 😂 münafıklık yapma
2 gündür abdest namaz dua ne varsa yapmaya başladım korkudan. Geçmiyor
Bilmem hisseder galiba ama 2 hafta boyunca hissedeceğini sanmam
benimde rüyalarıma giriyor kalp ağrısı var umarım ölmeyiz
Benim rüyalarım yetmezmiş gibi gerçekte de hissediyorum
Düşüncelerin çoğu iluzyondur
Çok gerçekçiler şu ara
İllüzyon da öyledir zaten. yorum yapmadan düşünceni izle
Hayata uyan düşünce izleme yaz uygula
O gün Azrail as görünüyor.
Yakındır o zaman görünmesi
Insallh o zaman ne diyim.
Bence sizin kuruntunuz. Bana öyle geldi.
Öyledir o zaman
2 hafta diyorsunuz ne de olsa, az bir süre değil. Eğer ölecek olsaydınız, bence şu ana kadar çoktan öbür tarafa geçmiştiniz.
Ay sonunu bekliyorlardır belki
Kim ay sonunu bekliyordur?
Onlar
Kim olduğunu anlayamadım. Ama eğer Azrail'den bahsediyorsanız yok, zannetmiyorum.
Tamam sen öyle diyorsan öyledir Timur
Kuvvetle muhtemel öyledir :)
İnne lilleh ve inne ileyhi raciun
Öldük mü şimdi
Ölüme yakın ölümü hissedersin ama bu kesin öleceğin anlamına gelmez. Belki ölümü sana hatırlatmak istiyorlar
Hatırlattıklarını düşünüp 2 gündür namaza başladım ama yok bu garip bir his
Manevi bir his mi?
Ne hissediyorsun
Anlatabileceğim bir his değil ne olduğunu anlamıyorum ama çok rahatsız edici bir huzursuzluk. Yattığım yatakta bile toprak hissediyorum üzerimde
Anlıyorum, belki yaptığın büyük bir hata vardır ya da büyük bir günah ve bunun için huzursuz hissediyorsundur
Ettik işte tövbe canımı mı vereyim artık
Canını istemiyorlar, sana acıyorlar sana yardım ediyorlar. Geçecek merak etme ama zorlanacaksın
Hadi inşallah
Bence hisseder
Ölmek istemiyorum
Merak etme ölmezsin ben ölmeden
Kesin bilgi mi
Evet bir pic asla yalan söylemez
Eğer yalan olursa diğer tarafta iki elim yakanda
Tabi sorun yok öteki tarafta da karşılaşırız
Hissedilir evet