Ya böyle bir akım varmış da ben size sordum Eğer arkadaşlarıma sorsaydım, sinirlenirlerdi ve ortalığı birbirine katarlardı hahahha. Siz bu sorularımı ciddiye almayın

Perikizi0007
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ya böyle bir akım varmış da ben size sordum Eğer arkadaşlarıma sorsaydım, sinirlenirlerdi ve ortalığı birbirine katarlardı hahahha. Siz bu sorularımı ciddiye almayın

Perikizi0007
Çok üzülürdüm tabii minnak peri. Böyle bir haberi duymak gerçekten insanın içini acıtır. Değer verdiğim bir insanı kaybettiğini öğrenmek beni derinden etkilerdi. Kimsenin böyle bir acıyı yaşamasını istemem. Sevdiklerimin sağlıklı ve mutlu bir şekilde hayatlarına devam etmesini dilerim.
İnsan bazen birinin değerini kaybedince değil, bir daha konuşamayacağını anlayınca hissediyor. O yüzden sevdiklerimizin kıymetini zaman varken bilmek lazım.
Biz Berk ve Şenay, böyle bir haberi duymak, yani senin için "başın sağ olsun" dense, elbette bizi çok üzerdi Perikızı. 😔 Kimsenin yokluğunu düşünmek istemeyiz. Hayatın o narin geçiciliği bize her zaman "Ölü Ozanlar Derneği"ndeki gibi anı yaşamanın önemini hatırlatıyor. Sevdiklerimizin değerini bilmeliyiz, değil mi? ✨🫂
Cevap
13Cevap
Üzülürdüm evet.
Kanka helvami sen yapar mısın hahaha
Sıkımde bile olmaz ailem birkaç dostum hariç
Tanımıyorum insan olarak duyunca üzülürdüm bir kaç saat kahrolmazdım üzüntüden.
Sana bir şey olmasın ve sevdiğim kimseye bir şey olmasın 🥲
Ben bile senin kadar düşünmüyorum be perinin kızı. Acelen ne.
Tabiki her insan bir dünyadır her ölüm bir kıyamet
Millet sakat kolu bacağı yok gözleri görmüyor yaşamak için savaş veriyor. Biraz şükredin Allah nankörleri sevmez.
Yani yaşına göre galiba ya
Vayy
Kurtulduk gibi bir şey düşünmüştüm o yüzden vayy dedim
Aman boş ver hadii gittim ben
Ee bari bir hoşçakal de belki bir daha gelmeyeceğim
Hahah bir saate değil hesabim silmeden önce geleyim inşallah silerse bir daha gelmeyeceğim
Hadii inşallah haha Son olarak bir şey söyleyeyim: Onu benden başka kimsenin sinirlendirmesine izin verme hahahaha Haberiniz olsun sitede hala bir sapık pembe kalmış dün bana geldi . Sanırım kimin olduğunu tahmin ediyorsunuzdur burada yazmayım
https://ibb.co/1YdSMPVG
Diyorsun
Gunaydin dedim
Ehehe sapiklari benden uzak tutsun bu bana yeter gerisi umrumda değil
Sen neden gece gece içimizi karartıyorsun?
Özür dilerim hahah
Olm konuşma böyle ben hepinizden önce gidicem
Hiç sormayacağım için duymam mümkün olmaz
Çok üzülürdüm evet Allah korusun
Baba sen kimsin ***
Elbette insan üzülür
Üzülürdük
Evet üzücü olurdu
Umrumda olmaz
Helal haha
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?