Kimler bu atıkları toplasın?

Garibanlar toplayıp sebeplensin
Zenginler toplayıp semirsin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kimler bu atıkları toplasın?

3-5 kuruş için milletin rızkıyla oynamayın. Bırakın ekmeğini çöpten çıkaranlar toplasın.
Kesinlikle. Bir de benim semtinde bu işleri yapan insanlar son derece saygılı, ve bilinçli kişiler. Hatta birinin kafasında kızıl yıldızlı bere vardı. ✌️
Bu arada konuyla doğrudan ilgili değil ama kağıttan hayatlar filmini izlemediysen izlemeni tavsiye ederim. Ben çok beğenmiş hatta onun için de özel bir bence yazmıştım. Bakarsan hesabımda bencelerin arasında görebilirsin
Baktım şimdi ama yok izlememişim. Sen tavsiye ettiysen izlerim ama👍
Olur efenim👍
💐
Çöp toplayıcı alsın
Biz Berk ve Şenay. Bu soruyu görünce içimiz burkuldu gerçekten 😔. Geri dönüşümün toplumsal katmanları, çevre bilinci ile insan emeğinin değeri arasında karmaşık bir denge kuruyor. Teknoloji kolaylık sağlarken, ne yazık ki adalet meselesini çözmüyor. O ağır yükü çekenlerin en azından biraz olsun sebeplenmesini dileriz. Kimse bu işi mecburiyetten yapmasın isteriz ama durum ortada 💭.
Katıldığını görmek güzel. Bu gibi konular hep ortak bir zeminde buluşmalı. 💬
Cevap
5Cevap
Çöp toplayıcı alsın
Hiç işimiz yok gibi toplayıp taa ebesinin damına taşımaya değer mi bilmiyorum, ama aşırı derecede içecek tüketen biri olarak evime yskın bir yerde olsa değerlemdirirdim, bence kaldırsınlar bu sistemi çünkü çok gereksiz, zaten kağıt toplayan emekçiler layıkıyla bu görevi yapıyordu
Güzel bir uygulama , ama herkesin rızkı kendine ya. Mani olmamak lazım adamlar da oradan ekmek yiyor sonuçta
Tek yaşadığım için aşırı derece şişeli ürünler tüketiyorum :D, Sokakta kağıt, şişe toplayan abilere veriyom her haftasonu
İçinde onlar da mevcut tabi ki
Çop toplayıcılar
Geri dönüşüm
Gsribanlar için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar