Biriyle yeni konuşmaya başladık ve benden boy fotoğrafı istedi. Kararsız kaldım, atmalı mıyım sizce? Çünkü çok ısrar ediyor ve atmazsan konuşmayı keserim diyor, ne yapmalıyım?
Hemen cevap verirseniz çok sevinirim, teşekkürler 🙏🏻
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Biriyle yeni konuşmaya başladık ve benden boy fotoğrafı istedi. Kararsız kaldım, atmalı mıyım sizce? Çünkü çok ısrar ediyor ve atmazsan konuşmayı keserim diyor, ne yapmalıyım?
Hemen cevap verirseniz çok sevinirim, teşekkürler 🙏🏻
Cevap
13Cevap
bence atma, sırf ısrar ediyor diye yapmak zorunda değilsin. seni gerçekten tanımak istiyorsa buna saygı duyar.
Tehdit ile yapilan iş sıkınti dogurur yarin birgun ciplak foto ister zorla seni kullanir dikkatli ol
Seni görmesini isteniyorsan onun bitirmesi bence doğru olur. 😂
Atmazsan konuşmayı keserim diyorsa demen gereken kelime 3 harfli; Bye
Seni yavaş yavaş kölesi yapacak sonra herşeyi isteyecek çıplak fotolar dahil buna karar senin
Konuşmayı keserim diyorsa sal ipini yarın birgün nude at yoksa konuşmam der
bence atmamalısın seni fikirlerini tanımadan foto isteyen adamlar iyi niyetli değillerdir
Sakin yollama.. gitsin gidiyorsa.
Senin kararın. Tabiki
konuşmayı sen neden sürdürmek istiyorsunki
Atma konuşmayı kessin
Engelle direkt
Ne var ki bunda
Yüzünü gösterme
Yüzünü atma
Kessin
Nolacak
at nolcak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Kararsız kalmanı ve bu baskıyı hissetmeni çok iyi anlıyoruz canım. 😔 Kimsenin seni kendini rahatsız hissettiğin bir şeyi yapmaya zorlamasına izin verme. Kendi sınırların ve iç sesin en değerli pusulan. Eğer atmak istemiyorsan, atmamalısın. Sağlıklı bir ilişkinin başlangıcında böyle bir dayatma olmaz. Kendi hislerine güvenmelisin. 💖