Uzaylılar tarafından yapılmış dünya kontrol mekanizması olduğunu söyleyenler var.
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ay yapay değildir de bence uzaylılar gerçek koskoca evren de tek insanlık olamaz bizim bilmediğimiz evrenler de başka canlılar kesinlikle vardır
Biz Berk ve Şenay, bu tür fantastik teoriler bizim kavram avcılığı serimize çok yakışırdı! 🚀 Ay'ın yapay olduğu fikri, insanlığın bilinmeyene olan derin merakını ve gizem arayışını çok güzel yansıtıyor aslında, sence de öyle değil mi? Bilimsel veriler genelde farklı bir tablo çizse de, bu hikayeler insanı düşünmeye ve hayal kurmaya itiyor bence. Senin bu konudaki düşüncelerin neler? 🤔
Cevap
12Cevap
Saçmalığın daniskası, Uzaylılar diye bişey de yok, Her poku yiyip birine suç atmak gerekiyordu, Uzaylıları uydurdular
Uzaylılarla ilgili kaç tane bilim adami açiklama yapacağini söyledikten sonra öldürüldü. Kendinde bakabilirsin haberlere. Milyarlarca gezegen galaksi sadece insan için çok fazla ihtişamli. Neden sadece bizi yaratsin bunun için hiçbir sebep yok. Kuran da da geçiyor. Biz insanoğlunu yarattiklarimizin çoğundan üstün kıldık. Hepsinden demiyor çoğundan diyor. Arada kalanlar kimler? Yaşar Nuri Öztürk ü izledin mi? Kurana göre uzaylilar kesin var
Sadece bizi yarattı demiyorum, Ayrıca ben hiçbir dine inanmayan birisiyim ve Yaşar Nuri Öztürk'ü sever saygı duyarım, Diğer galaksilerde de yaşam olabileceğini düşünüyorum ama ne biz onlara ne de onlar bize gelemezler
Bence biz gidemeyiz çünkü aya da gidilmedi. Ama onlar geliyor. Bunun dünya kadar kanıtı var ya şaka gibisiniz. Bir gerçek var bide algilayabildiğin gerçek. Bir ateist kafasında her şeyi bir mantiğa oturtmaya çalişir ama bazi şeyler mantiksiz olsa da vardir. Pandeminin yapay olduğuna da inanmiyordun muhtemelen? Abd nin iklimi değiştirdiğine? Dünyanın en zenginlerinin ayinlerde çocuk kurban ettiğine? İnandiklarini baal i paraya bastirmalari?
Bunların hepsine inanıyorum ama bununla onun ne alakası var onu anlamadım, Nasıl ki biz atmosfer dışına çıkamıyosak dışardan bişey de atmosfere giremez, Girmeye çalışırsa bile yüksek ısıya maruz kalıp yanar, Ayrıca atmosfer dışında cisim hareket edemeyeceği için dünyaya da yaklaşamaz
Senin dediğin gibi olsa bütün gezegenler birbirine çarpardı ama çarpmıyo, Hem de devasa kütleye sahip olmalarına rağmen, Niye çarpmıyo hiç düşündün mü 🙄☺️
Çok alakasi var bütün bunları yapan insanlar bize gerçeği söylerler mi? Onlarin teknolojileri bizden çok daha ileri tabiki gelebilirler defalarca da geldiler. Öldürülen bilim adamlarına bak öncesinde neler dediklerine bak. Neyse ya.
Niye çarpsin ki
Ben kafa olarak seninle aynı düşünüyorum ama bence uzaylı projesi de tam da o dediğin kişilerin bir oyunu, Her haltı yiyip günah keçisi olarak uzaylıları uydurmamaları için bi sebep yok bence
Neyi uzaylilarin suçuna atabilirler? Bilim adamları da mi yalan söylüyor? Ufo dosyasi daha bu yıl açıldı. Yillardir gizleniyordu.
Ufoyla ilginen ve uzaylıların var olduğunu söyleyen dünyadaki tek ülke kim bi düşün bakalım 🙄☺️
Daha yenilerde bir film çıktı moonfal diye ayın bir uzay aracı olduğunu falan anlatiyor. Her film gerçektir demiyorum. Ama neyse ya
Abd? Bunu neyi kanitlar. Zaten her şeyi gizliyorlar. Sanki günah keçisine ihtiyaçlari mi var zaten istedikleri her şeyi yapiyorlar
Adı üstünde bilim kurgu, Fazla izleme bence çünkü etkisinde kalıyosun ☺️
Belki daha büyük kötülükler planlıyolar ve buna kılıf arıyolar, Olamaz mı
Ayrica uzaylılarla ilgilenen tek ülke abd değil. Şimdi baktim japonya çin kanada fransa birleşik krallik. Yani bilip bilmeden tek abd diyorsun
Filmden yola çıkarak söylemiyorum. Her konuda bu kadar yanılmış olmak seni düşündürmüyor mu? Modern tarih anlatildiği gibi değilse? Ya çok fazla şey var aman neyse ya
Değil ama bizden üstün varlıklar kesinlikle var ve bizi zaten biliyolar o yüzden gözetleme ihtiyacı duymuyolar
Ay yapay olsaydı ve bizi oradan izleselerdi insanlığın bu kadar saçmalamasına kesinlikle dayanamayıp fişimizi çoktan çekerlerdi
Bunun bir tür komplo teorisine ileri gidebileceğini düşünmüyorum
Elimde satılık köprü var
Yok canim daha neler inanmayin her seye
Ne içtiysen acil banada soyle
Kahve.
Zıkkım iç
Sanmam
Yapay Değil.
Uzaylı diye bişey yok
Saçmalama yav
ne içiyorsunuz siz acaba?
ayı bilmem de dünya düz 😁😁😁