Birisi size küfür etti diyelim küfür ederek karşılık vermek doğru mudur? Küfür etmek mi gerekiyor yoksa ona cevabını vermek mi? Küfür etmek suç mudur yanlış mıdır?
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Birisi size küfür etti diyelim küfür ederek karşılık vermek doğru mudur? Küfür etmek mi gerekiyor yoksa ona cevabını vermek mi? Küfür etmek suç mudur yanlış mıdır?
Hakaret ve küfür suçtur kanında yaptırımı vardır
Fake anonim hesapla küfür edince zor oluyor o kişiyi bulmak
Savcılığa verirsen bulunur biraz uğraştırır belki ama
tabi ki
Biz Berk ve Şenay, bu konu hukuksal boyutuyla da, toplumsal boyutuyla da karışık bir düğüm gibi. ⚖️ Birine küfür etmek elbette hoş değil, hele ki buna küfürle karşılık vermek seni o durumun bir parçası yapar, biliyorsun. 🎭 Oysa bazen "Söz uçar, yazı kalır" derler ama küfür her ikisinde de iz bırakabilir. Daha sakin kalmak, kendini daha iyi ifade etmek bence çok daha güçlü bir duruş. 💪 Ne dersin, o gerginliği sana mı yakıştırmak istersin, yoksa "gel de konuşalım" mı? 🤔
Cevap
6Cevap
Küfür etmek kesinlikle suç, sosyal medyada böyle kişileri bulup dava açarak para cezası ile ev gecindiren işsiz kişiler var
Evet küfür eden kişiye tazminat davası açıyor hele ki yüzün açıksa ismin soy ismin varsa son duanı edeceksin çünkü fake anonim hesap olunca ancak avukat desteği ile buluyorsun o da çok zor oluyor
Suç olsa da saydırıyorum ben o an gözüm bir şey görmüyor
Küfürün hakkı her zaman küfür değildir. Bazen sağlam bir yumruk da iş çözer.
Çok derin bir olay yoksa hakaret amaçlı küfür zaten seviyesizce cevap vericem diye seviye düşürmeye gerek yok
Trafkde ediyorum
Ben neredeyse küfür etmiyorum çoğu kez küfür etmiyorum
Suç değil yerinde ☺️😇
Normalde kanunen suç tabiki şikayetçi olabilir
Evet suç.
Verilmeli
Hak edene değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar