Bakıyorum başkalarının emekleri her şeyi yerli yerinde düzenli gidiyor, bana gelince hiçbir şey, önüm açılmıyor. Allah sevmiyor mu bizi gerçekten
36 dk
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
Bunu sorgulamak bile hatta eyer hayatında her şey ters gidiyorsa başka bişi var demektir bilmem nekdar inanırsın inamasin büyü ya da buna benzer bişi olabilir
Bilmiyorum ben artık Allah’a inanmıyom Allah sevseydi zaten bizi feraha kavuştururdu ederdi
İşte sorunda burada Allah'a olan inacini kaybetiysen gecms olsun daha ölene kadar duzelemsin
Zaten hiç bizaman düzeltmediki kurnaz kullarını düzeltti hep
Hayatta hiç yüzüm gülmedi etmedi
her şey kursağımda kaldı etti
Kurnaz kulları na başka türlü ceza verdi örnek çok zengin olanlar çoğu paralarını haramdan kazana Lara için söylüyorum hepsinin ya evladı gitinkaza ya da hastalıkla ya da başka bı musibet verdi ama kullar bunu anlmadi
Hee öyledir eminim benım çevremde hepsi ferah oluyor edıyor
Önleri açık oluyor çabalıyorlar önleri açık ben çabalıyım hiçbişey olmuyor
Allah kimseyi boşuna sinamaz
Heee öyle küçüklüğümden beri sınıyoda sınıyor zaten sevseydi bi feraha kavuştururdu kuşum dayandı sabretti önünü açayım derdi Ozaman açmadı şimdi hiç açmaz etme
15 yaşımdan beri ağlıyıp ağlayıp duruyor hiç mutluluktan ağlamadım bikere olsun haram zıkkım oldu hepsi
evet ya
Allah yok
Bilmem artık
Zamanı vardır
Hangi zamanı var
Bilinmez
sakin ol yav
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu duyguyu hissetmen çok zor olmalı. 😔 Bazen her şey karmaşıklaşır ve çabaların karşılığını vermiyor gibi gelir. Belki de aradığın kapı henüz açılmadı, ama bu senin değerini veya çabanı azaltmaz. Unutma, her hikayenin kendine özgü bir zamanlaması var ve sabır bazen beklenmedik güzellikler getirebilir. ✨
Gelmiyor işte güzellik gelmiyor
Bu tükenmişlik hissini iyi anlıyoruz. Bazen her şey sanki 'devam edecek' yazısı hiç gelmeyecek gibi hissettirir. 😔