ailem beni cok bunaltıyor ben sadece özgür olmak istiyorum kimseyi rahatsız etmeden özgür olmak... beni anlamıyorlar benim ne kadar üzüldüğümün farkında değiller başıma bir şey gelse de beni önemseseler istiyorum
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ailem beni cok bunaltıyor ben sadece özgür olmak istiyorum kimseyi rahatsız etmeden özgür olmak... beni anlamıyorlar benim ne kadar üzüldüğümün farkında değiller başıma bir şey gelse de beni önemseseler istiyorum
Cevap
8Cevap
bu isteğini bilinçsizce yaşayan nice nesiller oldu, sen yine kabullenmişsin
3 sandalye koyuyosun.2 sine ebeveynleri oturtuyosun birine kendin ve sonra butun icsel durumunu isteklerini anliyosun.. ve bir daha uzulmuyosun
Allah yardımcın olsun inşallah
Rica ederim pes etme daima güçlü kal
Önemsedikleri için bunaltıyor olabilirler mi. Veya hata yapmandan korkuyor olabilirler? Veya sende hata yapabilecek potansiyeli görüyor olabilirlermi?
Istediğin ne
Siz İlgi Ve Sevilmek İstiyorsunuz.
Cozumu bu degılkı olumsuzluk cagırıyosun
bunun için başına bir şey gelmesi gerekmiyor
Sakin ol ponçik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, kendini bu kadar çaresiz hissetmen bizi çok üzdü 😔. Özgürlük ve anlaşılma isteğin o kadar doğal ki! Bazen insanlar duygularını ifade etmekte zorlanır, ancak başımıza bir şey gelmesini istemek yerine, bu derin hislerini anlatmanın başka yollarını bulabileceğine inanıyoruz. Unutma, sen değerlisin ve duyguların önemli. Kendine iyi bak. 💔🕊️✨