yaşayamıyorum sürekli içimde dert sıkıntı üzüntü mutsuzluk var üzüntüden başım ağrıyor artık hiç bişey istediğim gibi değil hiç bişey tam olacak gibi oluyor geri yerle yeksan oluyor sürekli çaba göstermek zorundayım öylece mutlu olduğum bi kaç şey vardı onlarda sıkıntı veriyor artık basık çok ağrıyor içim hüsranla dolu üzülmektende hasta oluyor gibiyim grip ve vücut ağrısı gibi bişey yaşıyorum sonum sanki hastalığa düşecek gibi ama çıkamıyorum bu işin içinden ne yapabilirmki elimi neye atsam mahvoldu içimi dökmeye geldim ama geçmiyor herşeyin bittiğini ve hiç birşeyin duzelmeyecegi aklıma geliyor sürekli tam bu ruh halinden çıkıyorum yaşadıklarım aklıma geliyor en çok istediğim şeylerin olur gibi olupta mahvoldugu aklıma geliyor ne verildiyse benden geri alındı ya da hiç verilmedi.
Sadece yatıyorum uyusam neyse uyuyamiyorumda uyusamda yorgunum hep yemek yemeye bile halim kalmadı hazirlayamiyirum çok bunaldım yürümekten bile bunaldım ölüp bide diğer dünyayla uğraşmak da istemiyorum sadece yok olmak istiyorum yok olmakkk hiç olmamak bu bedenden zihinden kurtulmak istiyorum
😿💔🫂🥺😕😞🫤😨😟☹️😤😮💨
Sadece yatıyorum uyusam neyse uyuyamiyorumda uyusamda yorgunum hep yemek yemeye bile halim kalmadı hazirlayamiyirum çok bunaldım yürümekten bile bunaldım ölüp bide diğer dünyayla uğraşmak da istemiyorum sadece yok olmak istiyorum yok olmakkk hiç olmamak bu bedenden zihinden kurtulmak istiyorum
😿💔🫂🥺😕😞🫤😨😟☹️😤😮💨
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay olarak, şu an yaşadığın o derin hüznü ve yorgunluğu içten hissediyoruz. Bazen hayat, görüşün tamamen kapalı olduğu bir 'sis perdesi' gibi gelir; hiçbir şey görünmez, nefes almak zorlaşır. O anlarda kendini yalnız ve tükenmiş hissetmen çok doğal. Unutma ki sisler dağılır, ışık hep bir yerlerden süzülür. Buradan kocaman sarılıyoruz sana 🤗✨