Tek benim mi hayatım berbat?

Çocuklugumdan beri anksiyeteyim hiç sevgilim olmadı taki bu yıla kadar iki tane oldu ikiside çürük elma ya belki biraz açılırım dedim daha beter içime kapandim para gerçekten insanı değiştiriyor çok güzel degisti bi buyuk kardeşim diyerek hitap etmek istiyorum sevgi mevgi hiçbirsey kalmadı gitiginden beri madem öyle bende öyle olurum kardeşlerimden hepsi anksiyete bı kardeşim en beteri aşırı ama yapicak bişey yok zorlasan olmaz neyse ben insanların bukadar iğrenç olduğunu en yakınlarından öğrendim hıc bukadar kotuleseceklerini düşünmemiştim bide bu Kürt kizlari desen ayrı kafada bugün siradaydim bı kız önündeki çocuğa bağırıyor yer verirsen gecicem diye off içimde kaldı ona orada ağzının payını vermeliydim ama veremedim çocuk da zaten sustu ya uf ne kendimi savunabiliyorum ne baskasini hayatımda ilk defa hastanede savunmuştum bı hemşire benle aşağılar şekilde konuştu bende bağırdım herkesin icinde o gün çok komikti annem gülmekten oldu niye güldü bilmiyorum neyse işte pazartesi piskologa sıra aldım acaba anksiyetemi yenebilirmiyim ya ya insanla çocukluğundan beri mi dalga geçerler denedim kendimi savundum bağırıp küfür ettim daha da üstüme geldiler haklı gibi gücüm yetmiyordu onlar 3 kişi ben tek arkdsm da yok sanki ona kendimi yaslicam ölene kadar aman neyse çok anlatım hayatımı daha bilmediğiniz birsuru şey var belki bazı yaşadığım haksızlıkları anlatsam sinir krizi geçirirsiniz neyse okuduysaniz tesekur ederim herzaman güçlü bı piskolojiyle kalmanız dilegiyle

Tek benim mi hayatım berbat?