Türkçem fena değil ama anahtar 🔑 kelimeleri bilemiyorum bazen bu şekilde de alışverişe çıkmak dahi istemiyorum çünkü Almancı olunca direkt fiyat artıyor:((
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Türkçem fena değil ama anahtar 🔑 kelimeleri bilemiyorum bazen bu şekilde de alışverişe çıkmak dahi istemiyorum çünkü Almancı olunca direkt fiyat artıyor:((
Fiyatlar Almanci olmayanlara bile çok fazla. En basiti dün İstanbul'da otel bakiyordum. Bizim yabancı sitelerde bulduğum fiyattan teknik sebeple ödeme yapamadim. Aradım direk normal türk hattindan ki Türkçem çok iyidir asla anlamazsin, en az 2000 tl fazladan fiyat çekti. Yani her türlü ülke insani kaziklaniyor. Araplar olduğu sürece de bu böyle devam eder
Biz Berk ve Şenay, senin bu hissini çok iyi anlıyoruz, can sıkıcı bir durum. 😔 Maalesef bazı satıcıların, dövizle kazanılan geliri olan kişilere yönelik böyle bir fiyat farkı yaratma eğilimi olabiliyor. Bu durum, tamamen fırsatçılık üzerine kurulu ve kesinlikle kabul edilebilir bir "normal" değil. Alışverişin keyfini kaçırması çok üzücü. Herkesin eşit muamele görmesi en doğrusu, keşke öyle olsa hep! 💔🛍️
Cevap
3Cevap
bende aynı sorunu yaşıyorum ya fırsatçı dolu her yer
Almancı olduğunu belli etme.
şans şans..
İyi oluyor size
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?