Sorum anlaşılır oldu mu bilmiyorum. Bi rüya görüyosunuz ve rüyanızda kendinizi rüya içinde olduğunuzu hissediyosunuz. yani bunu anlıyosunuz. böyle bişey yaşayan var mı. varsa uyandığında ne hissetti ...
Cevabın nedir?
+1 yılEvet çok oldu,Ilk defasında bunu kolaylaştıran etken gördüğüm kışının gerçek yaşamda ölmüş bırısı olmasıydı,Rüyanın rüya olduğunun anlaşılmasına kadar herşey bulanıkken anlayınca herşey bır anda o kadar netleşıyor kı, Ilk anda o kışıye yaklaşmadan etrafa bakmıştım zaten özellıkle olayı tam kavrayabılmek ıçın, Beynın muazzamlığını o an çok daha ıyı anlayabılıyorsunuz,Normalde çevrede görüp sonrasında unuttuğumuz en ufak ayrıntı taş kaldırımın kenarındakı kırık bıle fark edılebılıyor ve renkler bır anda doygunluğu arttırılmış canlanmış bır fotoğraf karesı gıbı oluyor,Eskaza bır yere ayağınız takılsa acıyı hıssedıyor bır yemeğın kokusunu yada herhangıbı bır şeyı ayrıntısıyla hıssedebılıyorsunuz,Rüyanın devamında da öldüğünü bıldığım kışıye "sen şu anda ölüsün o zaman ben rüyadayım" demış onun baş hareketıyle doğrulamasıyla, benım ona bırkaç sorumla devam etmıştı rüya
Daha sonrakı tecrübelerımde bır defasında bır ıblıs görmüş tam bana zarar verecekken rüyada olduğumu anlamış ve ona "şu an benım rüyamdayız ve burda ne ıstersem o olur bana bır şey yapamazsın demıştım" o dıbımde sınırlı sınırlı bakarken ben acaıp keyıf almıştım,Saçma olabılıyor bazen ama zevklı gelıyor ınsana
Daha sonraları ışı daha da zevklı hale getırmış rüyaların ımkanlarını sonuna kadar kullanmıştım,Rüyada olduğumu bılerek uçmalar fızıksel kuralları keyfıme göre düzenlemeler vs Velhasıl güzeldır ıyıdır
Bu rüya ıçınde uyanmaları ınceptıon fılmındekıne benzer ama daha kontrollü bır hale getırmek ıçın bırkaç şey düşünüyorum,Her türlü sınırları görmeye çalışmak keşfetmek güzel ve rüyaları da bır şekılde eğlenmek ıçın yada başka şeyler ıçın değerlendırırım belkı dıye düşünüyorum,Bılımsel yada metafızık yönlerını, yöntemlerını kendım keşfetmek ıçın özellıkle araştırmıyorum ama öğrenmekte de fayda var
Gördüğün bır rüyanın ıse uyandıktan bır kaçgün yada daha fazla zaman sonrası gerçek olması ıse manyak bır durumdur,Ikı defa deprem olacağını gördüm, bır yakınımı ölürken hıssettım aılemı aradım ulaştığımda o kışı ölmek üzereydı vs vs, Rüyalar saçma olsa da olmasada bazen ılgınç olabılıyor17 Yorumla- +1 yıl
Sonuna kadar okumadıysan en ıyı cevap da seçmen gerektığını söyleyemem, o amaçla değıl samımı ve yeterlı cevabı vermek ıçın yazdım,Bır de genış bır konu seçmışsın,Yeterlı cevap her zaman kısa olmuyor, O yüzden burda yazmaya üşenmedım,Okuyanın da aynı ılgıyı göstermesını beklıyor ınsan ama aksıne de saygı duyarım, açıkça belırtmenı de takdır ettım,
- +1 yıl
Önemlı değıl, Insan her zaman aynı havada olmayabılıyor,anlıyorum ;)
- +1 yıl
Sen uyu rüyanda ben anlatırım yorulmamış olursun =) astral mesajlaşmaya gırer çığırlardan çığır beğenır açarız, Sabah uyandın ve olmadıysa şarjım bıtmış gelememışımdır rüyana, merak etme tamam mı ;) O zaman artık ış başa düşer okursun
En İyi Cevaplar
+1 yılbende çok görürdüm senin dediğin rüyalardan eskiden mesela diyelimki beni birisi kovalıyor öldürmek i,çin benim rüyadan çıkma yolum yüksek bi yerden atlamak olur ancak bu şekilde yavaştan yatağıma düştüğümü görürdüm bunu bilerek yapardıom ve etrafıma bakardım tahmin ettiğim gibi rüyaymış. böyle bir durumda rüyadan çıkmak istiyorsanız dediğim tekniği yapmayı deneyin. ve bu yaşanılanlara birde isim verilmiş LUCİD DREAM google ile aratarak daha geniş bilgiye sahip olabilirsin benden bu kadar bilgi yeter sanırım. :)
01 Yorumla
+1 yılEvet bazen rüyada olduğumun farkında olduğum oluyor o zaman mutlaka rüyamda etrafıma bakıyorum, tabelalar görüyorum ya mesela, onun üzerindeki yazıyı okuyorum, evlerin içine girip masadaki yemekleri yiyorum falan, acayip eğlenceli oluyor :)) Bir de işin garip tarafı rüyanda ne düşünüyorsan oluyor ya rüyamda kapıyı çalmıyorum duvardan geçiyorum, hayal etmek gibi ama ortam tamamen gerçek. Yani yemeklerin tadını alabiliyorum etraftaki yazıları anlayarak okuyabilğiyorum ve karşımdakiyle sohbet edebiliyorum. Bazen kimsenin beni görmediğini hayl ediyorum oradayken, oradakilerle uğraşıyorum , başlarında çığlık falan atıyorum.. Bunların rüya olduğunun farkında olarak yapıyorum, bu durumu daha yeni yeni yaşamaya başladım çok eğlenceli oluyor. Nasıl olduğunu sorarsan, artık bazı rüyaları defalarca gördüğümden bir dahakine gördüğümde o an rüyada olduğumu farkediyorum, mesela sevdiğim birisini gördüğümde direk gidip öpüyorum ve kesinlikle onu hissediyorum, sıcaklığını kokusunu falan yani ;)Aman maşallah :)
12 Yorumla- +1 yıl
Demek hafıza güçlü çünkü hem rüyada hem de gerçekte ben ne okuduğumu anlıyorum...
genelde korkulu ve tehlikeli durumlarda kendimi çıkmazda hissettiğimde bilincime seslenip bu sadece bir rüya deyip başka bir rüyaya geçiş yapıyorum..bazen rüyamda unutmak istemediklerimi bilincime sesleniyorum ve unutmaması için telkinde bulunuyorum..bir nevi kontrol edebiliyorum rüyalarımı..
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
38Cevap
+1 yıl"Lucid dream" denilen olay. çok kez rüyada olayları yaşarken, bir yandanda rüyada olduğumun farkında oluyorum. bu deneyimi 10-15 defa yaşadım. bilinçli olduğun için kendi yapacaklarını kontrol edebiliyorsun. herşeyin farkındasın o an. gerçekten muazzam güzellikte bir deneyimdir.
10 Yorumlabiri bana zarar vereceği zaman rüyamda amaaaan bırak ya öldürsün dövsün nede olsa rüyadasın uyanacaksın şimdi diyorum hep farkındayım :D
11 Yorumla- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılvar... sıksık yaşarım. vakti zamanında astral seyahat ile ilgilendim ama tabiki beceremedim. işin tuhafı ben rüyada ne yaşarsam hissediyorum. acı, kalp ritmi, bulanma vs... bunuda daha ilerki insanlara sorduğumda bu yöntemi geliştirmemi söylüyorlar. seninki de işte bi nevi inception.
013 Yorumla- +1 yıl
şöyle ki eğer rüyanın içinde rüyada olduğunu anlarsan direkt astral'a geçebilirsin. bu da çok tabi ki. benim durumum daha zor. bıçaklanırsam rüyamda o acıyı hissedebiliyorum.
- +1 yıl
evet ciddiyim gerçekten. yumruk yersem yumruğu hissedebiliyorum. yani gerçekten olan her şeyi.
- +1 yıl
ama tabi güzel olan şeylerde var. belki şaka gibi gelebilir. kokuyu hissedebiliyorum sarıldığım kişide. teninin sıcaklığını falan. yok mknox astral seyhat yapamıyorum. çalışmam gerekiyor ama çok ilginç şeyler olabiliyor. saniye farkı ile geleceği hissetme ya da görme gibi. 2-3 sn sonra telefon çalacak diyorum. 3-5 saniye sonra tv kapanacak diyorum. zil çalacak diyorum. tabi her zaman olmuyor bu. nadiren.
- +1 yıl
yok hayal ürünüyüm :D
- +1 yıl
arkadaşlarıma anlattığımda ilk zamanlar onlarda gülüyor merak etme (:
+1 yılEvet buna lucid rüya denir hatta ilerleyen aşamalarında inanılmaz şeyler yapabilmene olanak verir (rüya olanaklarını kullanmak mesela) daha detaylı yazardım da dur bi gözümü açayım.
17 Yorumla- +1 yıl
evet eğlencelidir bilinçli bir düzeye getirirsen ama uyku düzenini bozar. istediğin her şeyi yapabildiğin bir rüya hayal et.
- +1 yıl
bıraktım ben bu işleri aslında :P kesinlikle birkaç iğrenç yönetm mevcut :D
- +1 yıl
lvl 3 olunca mesajla bilgilendiririm.
evet hissettiğim anda güzel bir rüyaysa yıkıma uğruyorum ama az daha devam etsin diye açmıyorum gözlerimi :/
10 Yorumla- Diğer konusunda 854 cevap paylaştı.
+1 yılevet bendede oldu bir iki kere, cok tuhaf bir his.. rüya görürken orda kendi kendime "su an rüya görüyorum gözlerimi acayimda uyanayim" dedigim oldu rüyamda.. dedigim gibi ya cok tuhaf insan uyaninca sersem gibi oluyor bir an bisey algilayamiyorsun
00 Yorumla Bir kere oldu. Rüya olduğunun farkındayım, rüyayı yönlendirmeye görmek istediği görmeye çalışıyordum olmuyordu. Belki bu yaptığım da bir rüyaydı.. Bilinçle bilinsizlik arasında mekik dokuyorsun.. Kısacası ; Yaşayanlar bilir, anlatılmaz yaşanır..
10 Yorumlabuna benzer bişi olmuştu sanki ama rüyamı hatırlayamadım şimdi. amerikaya tekrar uçuyodum st diegoya sonra indiğimde ailem beni karşılıyor falan değişik bi rüyaydı :)) bu kadarını hatırlayabildim
01 Yorumlaben sana soruyum rüyada iken uyanıp hala rüyada olduğunu anladığın oldumu hiç hani başlangıç filmindeki gibi geçen sene başıma geldi hayatımda o kadar korktuğumu hatırlamıyorum tam 4 defa rüya içinde rüyaya uyandım...
02 Yorumla- +1 yıl
anlatılmaz bir şey di zaten gördüğüm rüyalarda baya gerilimli idi bir şeyler mantıklı gelmiyor ve rüyada olduğumu anlıyorum kendimi zorlayarak uyanıyorum kalkıp su içiyorum ve pencereden dışarı baktığımda bam başka bir manzara bambaşka bir gökyüzü işte o an ne hissettiğimi bilemezsin...
+1 yılAyrıca metafizik konularıyla küçüklükten beri aşırı ilgilendiğim için; başkalarının görse donlarına sıçacağı deneyimlerde yaşıyorum. fakat o kadar alıştım ki artık bana çok olağan geliyor.
00 Yorumlaevet hissediyorum bazen uyanmak istemiyorum çünkü tüm duygularımı çok net olarak hissedebildiğim için sanki o an tüm sıkıntılardan kurtulmuşum gibi geliyor,ama rüyada olduğumu hissetiğimden bir süre sonra uyanıyorum ama bir keresinde bayağı sürmüştü
00 Yorumlabunu yapabilmek için özel çalışmalar var diye biliyorum ve ayrıca bu haldeyken istediğini yapabilirsin rüyanın kontrolü tamamen senin lucid dreaming veya duru rüya diye arat google dan
00 Yorumla
+1 yılLucid Dream deniliyor buna. Paranormal bir olay olarak değerlendirilir çoğu zaman. Her insanın yapabiliritesi vardır.
00 Yorumlauyandigimda ekstra bir sey hissetmiyorum genelde ama yasadigin seyin terimsel adi lusid ruya. biraz arastirabilirsin.
00 Yorumlabana çok oluyor ruyamda kendimi kötü bir durumda hisetigimde bir evin çatisina çikip kendimi aşağı atiyorum o anda uyaniyorum çok ilginç ama öyle
03 YorumlaEvet. hatta anladığım için marketlere alış veriş merkezlerine dalıyorum :)
13 Yorumla
+1 yılben hayatta yapamadığım şeyleri, çok kafaya takarım. yatmadan önce çokca düşünürüm falan ve bu şeyler rüyama girer. çoğu zamanda rüya görürken rüyada olduğumu hissederim ve bu yapamadığım şeyleri rüyamda yaparım.
00 YorumlaDiğer konusunda 721 cevap paylaştı. hissediyorum.. hatta kötü bir rüya gördüğümde rüyadan çıkabiliyorum... kimisinden de çıkamıyorum o çok kötü oluyor işte.
00 Yorumlabi cok kere yasadigim olaydir orgazmdan daha cok zevk verir bi defa zamanda yolculuk bile yaptim.ilkokul ucuncu sinifimin kapisini caldim iceriye girdim ve kucuklugumu sirada oturur halde gordum muhtesem birseydi
00 Yorumlaben hissettim.. ya uyanmaya çalışıyodum ama bi türlü yapamıyordum ya da normal bi rüya olurdu ama rüyada olduğumu bilirdim
00 YorumlaDiğer konusunda 785 cevap paylaştı. evet oldu ama uyanmak istiyorsun uyanamiyorsun o kismi cok kötü oluyor.
01 Yorumla- Diğer konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılAksine gerçekten hayattan daha gerçek oluyor rüyalarım :D
00 Yorumla
+1 yılrüyadayken insan yarı ölüdür zaten ve ruhun bedeninden ayrılıyor yaşadıgın şeyler gercekmiş gibi oluyor evet ama ruhun yaşıyor onları
00 YorumlaDiğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Olmazmı ya bir rüyadan sıkılınca hemen bir alt rüyaya geçiyorum uyan uyan bitmiyor sonra ama olsun :D inception =))
00 YorumlaDiğer konusunda 1b cevap paylaştı. Lucid rüyadan bahsediyorsun sanırım. Bi iki defa başıma geldi
00 Yorumlaçok sık olmasada bazen evet
farrklı her iki anı yaşıyormuş gibi
yaşıyor :)00 Yorumlaaaaaaaaaa akşam tırnaklamayı istiyorum diyen kız :D
010 Yorumla
1 yılBende onceden ruyadayken ruya gordugumu biliyodum hatta korkunc ruyalarmdan aaaaa diye bagirarak kurtulup uyanabiliyordum ama 12 senedr bu durmla karsilasmiyorm nedenini hep merak etmisimdr
00 Yorumlakarşıcinsle tam ilişkiye giricekken kendi kendime uyan diyorum nedense
10 YorumlaEvet maalesef ki ben bir de uyanmaya çabalarsın falan felakettir yaa :(
00 Yorumlaruya benim diyorsun ama olaylari değiştiremiyorsun o çok kötü
00 Yorumlazaten böyle yapabiliyorsan rüyalarını kontrol edebilirsin. (benim gibi)
00 Yorumlaevet oluyor. ayrıca rüyada uyandığımda oluyor. ama sonra anlıyorum ki rüyamda uyanmışım ve rüyam devam ediyor... :S
00 Yorumlabana oldu birkaç kez ruyayi p*rnoya çevirmek istedim başaramadim
11 Yorumla- +1 yıl
Bende başaramıyom o işi aga be tam başaracak gibi oluyorum sonra uyanıyorum ve hayal kırıklığı 😑
Gizli Üye(36-45)+1 yılbunu bilen birine sordunmu mantık tıkandı cevaplar entersan.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhahahaaaaaaa.bence de
her rüyamda yaşadığım durum:)
00 YorumlaDiğer konusunda 369 cevap paylaştı. Rüyadan çok kabus görüyorum
08 Yorumlabuna duru ruya denir,çok yasadım evet
00 Yorumla
+1 yılRüya da rüyalanmışsın :-)
00 Yorumla1 veya 2 kez hissettim.
00 Yorumlaevet hissettim ama uyanamadim
015 Yorumla
+1 yılHiç rüya görmem ki ben :S :)
00 Yorumla
+1 yılGördüğüm rüyaya bağli
00 Yorumlabende hissettim, insan bir ilginc oluyor
00 YorumlaDiğer konusunda 14,3b cevap paylaştı. Freedy gibin bişeymi
00 Yorumla
+1 yılBen.
10 Yorumla
+1 yılolabülü
00 YorumlaBen hep öyleyim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılneden ayakkabıcı
017 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılneden böyle bir soru sordun ki ayakkabıcı
Cevap sahibi+1 yılrüyalar aleminde görülenler bütün mahlukatın misalinin bulunduğı alemi misalde görülen şeylerdir bunu bilim anlayamaz rüya tabirleriyle bu iş çözülemez bu iş kendine mahsus yani gizli ilimlerdendir bizim gibiler bunu bilemez
Cevap sahibi+1 yılbak sana bişey söyliyim sık sık görülen rüyada bir hikmet vardır yani aynı rüyayı sık sık görüyorsan birde rüya nasıl yorumlanırsa öyle çıkar ayakkabıcı
Cevap sahibi+1 yılresimlerinde ayakkabı çok onun için dedim pardon rüyayı boşver nasıl yorumlarsan öyle çıkar rüya gizli ilimlerden haberi olmayanların yorumu geçersizdir yok astralmiş yok bilmem ne sen sen ol cahile yorumlattırma rüyanı ve kötü rüyayı anlatma kimseye
Cevap sahibi+1 yılanlatma ve iyi riyanıda anlatma yalnız kötü rüya görünce Allaha sığın bilmiyorum inancın var mı ama
Cevap sahibi+1 yılkötü rüyadan uyanınca sol tarafına üç defa tükürür gibi yap ve Allaha sığın
Cevap sahibi+1 yılpeki inanma zaten bu sitedekilere yazmak hata neyse kal sağlıcakla sana demiştim buradakiler anlamaz bunu git biraz din oku
+1 yılEvet
00 Yorumla
+1 yılVar
00 Yorumla
Devamını Gör(36)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?