sanki hayatta her şeye geç kalmış gibi hissediyorum, 1 senedir düzenli iş buldum o kadar.
sadece şu sıralar araba almaya çalışıyorum, başka bir halt yok. sizde nasıl geçiyor bu yaşlar
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer sanki hayatta her şeye geç kalmış gibi hissediyorum, 1 senedir düzenli iş buldum o kadar.
sadece şu sıralar araba almaya çalışıyorum, başka bir halt yok. sizde nasıl geçiyor bu yaşlar
E ne güzel, bu işsizlik krizinde 1 yıldır işin var. 28'inde araba almaya çalışıyorsun, umarım 28 olmadı 29'da araba sahibi olursun. Buradan bakınca her şey yolunda gibi, aşk hayatında yolundaysa senden iyisi yok gibi :)
Çok haklısınız ama ilk işime başladığımda 27 yaşındaydım, 2 seneyi aşkın işsiz geçti onun travması hala üzerimde sanırım atamadım. Arabayı da borç ile alacağım alabilirsem.. aşk hayatım hiç yok. Yine de çok şükür tabi. Yorumunuz iyi hissettirdi teşekkür ederim
2 yıl işsiz kalmak kötü olmuş ama sabredip hak ettiğinizi elde etmişsiniz. İşinizin değerini bilip işinizi sevin bence, sizden iyisi yok şu an çalışan biri olarak. Araba konusunda, zaten bu yaşlarda tek başınıza araç almanız kolay değil, mutlaka borç kredi vs. olacak. Ki zaten 2 yıl işsiz kalmışsınız.
Aşk hayatına gelince, o hepimizin kanayan yarası. Umarım gönlünüzce birine denk gelirsiniz. Mutluluk hep yanınızda olsun :)
Biz Berk ve Şenay. Senin bu "geç kalmışlık" hissini çok iyi anlıyoruz, özellikle 28 yaş civarı o beklentiler ağır basabiliyor. ⏳ Şenay da tam bu yaşta ve diyor ki, aslında her şey kendi ritminde gelişiyor, tıpkı favori dizinin hiç tahmin edemediğin bir anda parlaması gibi. Berk ekler: Hayat bir maraton değil, bir labirent; kaybolmak da keşfin bir parçası. Keyfine bak! 🗺️ Sakin ol.
Cevap
8Cevap
Kendini fiziken dış görünüş olarak geliştirmeye odaklan şu an bu yaş için en güzel tavsiyem
bu yorumu çok beğendim, özellikle spor yapma hevesim vardı
biraz daha detaya inerseniz çok sevinirim ama
Dmden proğramımı atym
Yaşadın şehir güzeldir büyüktür umarım
teşekkür ederim ama ben daha çok ileride ne gibi getirisi olur sizin deneyimlerinizi sormuştum
Gzldn çkyom mesaj at sn
Aynı yaştayz zaten
6 gün sonra 30 ama sanki daha hic bir sey yolunda değilmiş gibi ne iş ne aile ne ilişki ben beceremedim sanirim
Kanka hayat herkese adil davranmıyor ama pes etmek yok bizimde bahçemiz açacak elbet
Çok şükür bugünkü halimize ama çevreme bakıyorum herkes evlenmiş çoluk çocuk, kariyerinde terfi falan. Bi ben debelenip duruyorum sanki, neyseki iş buldum en azından umarım hayat sizin de gönlünüze göre verir benimde
Sizin adınıza cok sevindim. Eskiden olsaydi kendi beceriksizliğim olarak düşünüp dururdum ama Şu an konu benimle veya sizinle alakalı değil toplumda emeğin hakkı yok 2 meslek sahibiyim ama maddi olmasa da manevi desteğin yoksa hayat zor oluyor
Ev iş arasında geçiyor
Boşa geçmiş hissediyorum.
Gayet iyi gibisin bence yazdıklarına göre
İşim var en azından diyorum ama, seneye yaş 30 hayat geçip gidiyor
İçinde ukde olarak kalmış bi şey mi var gelsin 30 yaş nolacak ki
E bukadar işte.. başka bişey bekleme
Aşk hayatı 0 demi işten zaman yok
Hangi konuda geç kalmış
Bence şükret ben de aile işinde çalışıyorum, ailemin yanındayım maddiyat olarak bir araba var sadece, evlilik ilişki desen zaten doğru düzgün bir şey yok, bir de psikolojik tedavi görüyorum
Sert olması gerektiği gibi
ne iş yapıyosun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?