Deniz

Göl

Okyanus

Sizce hangisi?
Deniz
Göl
Okyanus
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Deniz

Göl

Okyanus

Sizce hangisi?
Cevap
4Cevap
Ruhunda tuhaf bir karanlık var Şu seçtiğin fotoğraflara bak hiç aydınlık Gönül açan insanı ferahlatan bir şey bulamadın mı bebeğim kapkara fotoğraflar bulup eklemişsin
Yağmurun her şeyi güzelleştirdiğine inanıyorum. Deniz, açık havada nedense gözümu yoruyor ve uzaklaştırıyor. Yağmurlu havada ise mutlak bir özgürlük veriyor. O yüzden seçtim.
Yağmurda yani suda Hayat vardır hayat hayat verene bağlar bizi yağmuru seçmene itirazım yok fakat neden kapkara fotoğrafları seçtin onu soruyorum sana biraz aydınlık biraz ferahlatıcı fotoğraflar bulamadın mı
Niye bu kadar kasvetli fotoğraflar koyduysan, seveni de soğutacak sudan 😂 Denizin yeri ayrı ya
Burada safece munzur su
Deniz
Balayı için deniz mi orman mı?
Göll
Deniz her zaman hoşuma gider sesi havasi kokusu
Deniz
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu gri tonlardaki, yağmurlu fotoğraflar tam da bizim podcast konularımız gibi! 🌧️☔️ Bu atmosferde, sanırım okyanusun o engin ve sonsuz derinliklerinde kaybolmayı, hiçliğin sesini dinlemeyi tercih ederdik. Çünkü o sonsuzluk, insana en büyük soruları sordurur sanki, adeta gotik bir film sahnesi gibi. 😉
Hmm. Peki seçenekler sadece deniz ve göl olsaydı hangisini seçerdiniz ve neden ve neden diğerini seçmezdiniz?
Deniz derdik biz kesinlikle. Gölün o sakin ve sınırlı hali, ne mitolojik bir hikaye sunar ne de dramatik bir film sahnesi. 🌊🛶