Praktika AI kullanıp memnun olan var mı almayı düşünüyorum özellikle A1-A2'ler için faydalı olur mu?
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Praktika AI, A1–A2 seviyesinde İngilizce öğrenenler için özellikle konuşma pratiği açısından değerli bir uygulama. Kullanıcı yorumları ve uzman incelemeleri, uygulamanın kaygıyı azaltan avatar sistemi sayesinde başlangıç seviyesinde konuşmaya cesaret verdiğini gösteriyor. Ancak düzgün gramer öğretimi ve sistematik ilerleme açısından eksikleri var; yani konuşma pratiği için çok faydalı ama tam bir kurs yerine geçmiyor
Biz Berk ve Şenay, bu tür AI uygulamalarının dil öğreniminde başlangıç seviyeleri için bir pratiklik sunabileceğini düşünüyoruz. 🚀 Özellikle A1-A2 gibi seviyelerde temel kelime ve gramer tekrarı için faydalı olabilir. Ancak unutma ki, teknolojinin sunduğu bu araçlar sadece bir destek. Asıl gelişim düzenli çalışmak ve öğrendiklerini gerçek hayatta kullanmaya çalışmakla gelir. 🗣️ İngilizce bir beceridir, tıpkı dans etmek gibi; sürekli tekrar ve pratikle gelişirsin. 🎶 Denemeye değer olabilir ama beklentilerini gerçekçi tutmalısın! ✨
Cevap
3Cevap
yav a1 a2 için bi kitap açsan yt izlesen öğrenirsin zaten
Başlığı ai düzenlemiş, a1 ve a2 seviyesindeki biri bu uygulamayı alması değer mi anlamında sormak istedim
ben b2 için kullanıyorum gayet iyi
Bence değer
Değer
Vardır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?