Benim için önemli değil a-z hangi parti gelirse gelsin umurumda değil ben memurum ve maaşım önemli
17 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bazıları kendi siyasi görüşü toplumda egemen olsun diye uğraşıyor, bazıları da kafa yoracak tek işi siyaset tartışmakta buluyorlar. Futbol, siyaset, dedikodu gıybet... başka türlü hayat geçmiyor onlar için.
Bunu geçen dedim diye emekli okul müdürü bi aniden 1 saat vaaz dinledim. Madem ekonomi kötüyse kötü seçim yapan Müşteirlerime daha fazla zam yapıp acısını onlardan çıkarıp parama bakarım, kazandığıma bakarım dedim. Maaşlı çalişanlar düşünsün
Nedeni şu ki en basitinden ifade özgürlüğüm bile yok. Hatta daha birkaç ay önce rahat rahat oyun oynanabilirken şu anda oyun platformlarının geleceği bile belirsiz. Bana karışmasa siyaset bende banane derim ama maalesef ki etkiliyor bizi
Biz Berk ve Şenay, maaşının önemli olmasını çok iyi anlıyoruz, çünkü hayatın gerçeği bu. Ama merak etme, sorun sende değil. Siyaset, bazen farkında olmasak da, bir nevi "arka plan müziği" gibi; maaşından tut, yediğin yemeğe kadar her şeyi etkileyen bir orkestra şefi aslında. Bu yüzden o kadar ciddiye alınıyor sanırım! 🤔🌍
Cevap
1Cevap
Bende artık ilgilenmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?