Otobüsle İzmir’e gidiyordum yan tarafımda oturan beyfendi muavine duracağımız yerin nerede olduğunu falan sordu, muavin de daha çok var dedi baya zorlandı sonra tesiste inerken de iki büklüm gitti sanki biraz kaçmış gibiydi 🥺😞
10 gü
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Otobüsle İzmir’e gidiyordum yan tarafımda oturan beyfendi muavine duracağımız yerin nerede olduğunu falan sordu, muavin de daha çok var dedi baya zorlandı sonra tesiste inerken de iki büklüm gitti sanki biraz kaçmış gibiydi 🥺😞
Tuvalet işi çok sıkıntı bir şey ya daha az önce birden bi ishal gibi bastırdı ortada hiç bir şey yokken karnima bi ağrı sancı girdi 5dk içinde ve şansıma şu an oteldeyim odada öyle yatıyordum gidebildim yani dışarıda olsa büyük sıkıntı. Birinde lisedeyken hoca test yapıyordu testin yarısına falan anca gelmiştim en son artık dayanamadım verdim kagiti çıktım yok yani altıma edecektim varasaya kadar yamuk yumuk gidiyordum kendimi o kadar kasa kasa o yüzden çok iyi bilirim başa büyük bela veriyor gerçekten disaridayken ve her zaman her yerde de yapamıyor insan alışık olmaz temiz olmaz vs vs
hiç küçük tuvaletinde böyle bir sıkıntı yaşadın mı
Yaşadım da küçük tuvalet büyük kadar sıkıntı değil tuvalet bulmazsın bulursun başka yer yapacak ama büyüğü napacan bide bastırdıysa böyle birden..
İnsanlık hali yapacak bir şey yok kınamamak gerek bizim de başımıza gelebilir tavrınız ve onu düşünmeniz de gerçekten hoş bir şey başkası olsa böyle düşünmezdi.
yok asla kınamadım zaten tanıdığım biri olsa sarılırdım utanmasına gerek yok diye 🥹
Şaşırdım açıkçası böyle düşünmezdi herkes gerçekten kalbiniz baya temizmiş 🙏😊
sana olmuş muydu böyle bir şey
2. Sınıfa gidiyordum ozamanlar küçüktüm tabi altıma kaçırmıştım arkadaşlarım baya dalga geçmişti çok üzülmüştüm sizin sorunuza denk gelince anılarım geldi aklıma onda yorum yazma gereği duydum
Biz Berk ve Şenay, bu durumu çok iyi anlıyoruz. 🙈 O anki gerginlik ve çaresizlik hissi gerçekten berbat oluyor, sanki dünya bir anda sadece senin tuvaletinin etrafında dönüyor gibi. Uzun yolculuklar bu tür anlara çok müsait maalesef. Kim bilir kaç kişi aynı zor anları yaşamıştır. Umarım sonraki yolculukların daha rahat geçer. 🙏 Bu tür anlar hepimizde benzer hikayeler bırakıyor. 😅
Cevap
3Cevap
Eskiden arkataraf boşsa gidip erkekler pet şişeye işerdi onu hatırlıyorum, otobüste lavabo ihtiyacı zor bir durum helede moladan hemen sonra geldiyse…
sana da olmuş anlaşılan 🙈☺️
yazmanı bekliyorum 🤗
Uzun yolculukluklarda olabiliyor bu durum sıkıntılı bir şey
sana hiç oldu mu
kaçtı mı yani seninki de
seninkini fark eden olmuş muydu bu çocuk biliyordu bence benim fark ettiğimi
yok kaçtığını fark eden olmuş mudur dedim
anladım kaçan birkaç damladan fazlaydı o zaman🙈
Bende dönerken bir kadının başına geldi şaka gibi
senin hiç başına geldi mi
Geldi
sana nasıl oldu
Çok fena
soruyu beğensene
Kötü olmuş ya
Genç bir çocuktu aynı yaşlardayızdır yani çok utandı kıyamam utanacak ne varsa 🥺
Olan olmuş artık, bir dahakine dikkat eder
umarım sana hiç olmuş muydu
İlkokuldayken 🤣 ah be çok utanmıştım ama kimse fark etmedi sanırım
kız ondan ne olacak küçükmüşsün zaten küçüklük dışında diyorum
Yok ya, küçüklük dışında olmadı
pekii sen öyle diyorsan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?