görüşlerinizi yazarmısınız
Tuvalete sıkıştığınız bir anınız var mı?
görüşlerinizi yazarmısınız
Hahahah komik olmus sana bir sey anlatim mi? benim patronum kadin, hikinge gittik beraber kadin 50 civari ama muthis atletik. 5 saat daga tirmandik sirtinda su var kadinin surekli iciyor boyle kamis geliyor sirt cantasindan.Bu bes saat icinde tam 4 kere cisini yapti. 4 kizdik hic utanmadi ya. Ben utandim :) Bir de siz hic tuvaletinizi yapmiyorsunuz dedi. :)) Gerci benim patron yabanci ama olsun. :)))) sallama yani olur oyle seyler. biz de bir yer bulamazsak altimiza yapmayiz heralde. Kuccuken basimiza boyle seyler gelmistir su an hatirlamiyorum ama olmustur illa ki :)
:D Yabancılar da utanma duygusu köreltilmişmidir anlamadım ki.Bende otelde çalışırken olmuştu senin kine benzer olay temizlik için girdiğimde odaya üryan bi şekilde çıkmıştı :)
olmaz mı,otobüsteyim sıkıştım muavine sordum mola ne zaman diye,15 dk geçince dedi,bekledim ama fenayım,sonra 1 saate yakın geçti ,beyfendi ben sıkıştım ama ya dedim 15 dk dediniz bak ne kadar oldu,apar topar sofore dedi de benzinliğe girdiler,bastan demem lazımmış sıkıstım diye megerse:)
Baştan deseydin keşke nolucak yani insanlık hali herşey olabilir
Kızlara biraz daha fazla ayrıcalık tanımak lazım diye düşünüyorum sahsen.
Ama artık ege ve akdeniz tarafına giden otobüslerde tuvalet var.İnsanlar daha rahat oluyo.
Bence uçağı tercih et hem kolay hem bütün imkanları var
kısın ucak tercıh ediyorum zaten hep:)yazında promosyonluları:)
:)
bir kez şehirler arası otobüste başıma geldi patlıcam otobüs tanıdık :) neyse arka 4 lüyü kapattık biz arkadaşımla :) muavin dayıyo bize vodka kola filan içiyoruz bi sigara içemiyorum keyfime dicek yok bi sıkıştım dayanamıyorum artık otobüsçü tanıdık die durdurduk hallettim kendime geldim sonra:)
Kardeş fazla tutmak iyi değil hele biz erkeklere biliyosundur :D
ben bidefasında çok sıkıştım karşıyada deniz kenarında millet oturuyor bi ağaç gördim elime aldım ve saldım arkamı dündüğümde insanları farkettim kaçarcasına uzaklaştım
napıcan ihtiyaç :D
Cevap
0Cevap
Benim annemin bir arkadaşı yaşamış. Dışarıdaymış arkadaşıyla ve çok tuvaleti gelmiş. Ama eve kadar dayanırım diye düşünmüş tutmuş tutmuş. Bacaklarını çapraz tutuyormuş olmamış, çantasını koyuyormuş olmamış. Sonunda sokağın ortasında altına kaçırmış. Saldım gitti diyor artık hiçbir şey umrumda değil o an dedi:) Bu kişi yetişkin bu arada.
park falan arasaymış daha iyi olurmuş ama neyapsın olmuş olacak artık
vala bende çok yasadım yani özellikle kendim ::) ama hep mc donalds ve burger umumi tuvalet olmustuır benimm için yakında yoksda bi yere dalarım mutlaka tuvalatne hc frketmrs o an gözün görmüo hiç birseyi:)
neden ayıp olsun ki çocuk o ya :D gelmez mi daha dün otobüsten iner inmez hüseyin bolt rekoru kırdım eve nasıl geldim wc ye nasıl girdim bilmiyorum
ne biliyim.Dha önce cocuk bakmadığımdan bilemem ki.
Bak bolt'a rakip çıktı desene :)
son 2 gündür yaşıyorum çok su içmeye başladım onda tabana kuvvet eve koşuyorum artık
koşturma umumi tuvaletler de var
bende hep wc gelio sevgilim bıktı artık:S alıştı wc gelmeyince soruyo gelmedimi diye :D
:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar