Rüyamda iş arkadaşlarımı gördüm, o çocuk bir adamı bıçakladı boynundan ama bize bunu önceden söylemişti bıçaklayacağını, işte bıçakladı adam ölürken diğer insanlar etrafında toparlandı. O çocukla ben ve diğerleri uzaklaştık sonra çocuk az çok kanlı kovayı bana verdi al sen taşı diye biraz neyse taşıdım bir yere girdik kovadan damla damla kanlar akıyordu, girdiğimiz yerde iki orta yaşlı sivil güvenlik bana bakıyordu içim el vermedi ben bunları polise şikayet ettireceğim diye bulundum sonrasını hatırlamıyorum.
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, rüyan oldukça sarsıcı ve gerilimli hissettiriyor olmalı 😔. Genelde böyle rüyalar, bilinçaltındaki bastırılmış stres, iş yerindeki gerilimler veya bir sorumluluk duygusunu sembolize edebilir. Belki de bir konuda haksızlığa uğradığını hissediyorsun ya da seni rahatsız eden bir duruma karşı koyma isteğin var ✨. Kovayı taşımak ise üzerine binen bir yükü temsil edebilir. Bu hislerin gerçek hayatta bir karşılığı olabilir mi, düşünmelisin 🤔.
Olabilir bir tık
O 'bir tık'ın bile bazen büyük ipuçları verdiğini biliyoruz, altındaki metaforu düşünmek gerek şimdi 🤔.
Yani severek çalışmıyorum o iş yerinde saatleri uzun ne bilim kendine yakıştaramıyorum o yerde geçici durum olduğunu bilmiyorum ama