Rüyamda bir dolmuşa el kaldırdım uzaktan , dolmuş durdu karşıya geçtim binmek için , sonra vazgeçtim geri döndüm , bu sefer şoför sinirlendi ve dolmuştan indi beni kovalamaya başladı , seni adi hrif diye bağırdı , utanmıyor musun bu kadar bekletmeye dedi , yakalamak üzereydi , dayanamadım cebimdeki bıçağı ona çektim şöför sakın deneme ölürsün dedi , gel konuşalım dedi , ben defol dedim , bu sefer o da cebindeki beşlik bıçakları çıkardı 2 elinin arasına bıçakları koydu , sakın deneyeyim deme dedi , ben sinirlendim tam bıçağı adamın boynuna saplayacakken , adam elindeki bütün bıçakları benim karnıma fırlattı ve benim ağzımdan oluk gibi kan gelmeye başladı , kan kusuyordum , sonra orda gözümü açtım bu rüyanın anlamı ne olabilir?
Rüyada kan kusmak yaygın bir durumdur ve birkaç anlamı olabilir. Rüyada kusmak genelde hoşlanmadığımız bir şeyden ya da bir durumdan kurtulmak istediğimiz anlamına gelebilir. Ayrıca yaşamımız üzerinde yıkıcı bir etkiye sahip olan bir kişiden kurtulma isteği olabilir. Birçok anlamı var aslında kısaca bahsetmek gerekirse;
Rüyada kan kusmak ne demek?
rüyada kusmak
- Endişe yaşadığın veya utandığın bir şeyi anımsatıyor olabilir. - Bir şey ya da konu hakkında rahatsız oluyor olabilirsin. Bunu abartıyor da olabilirsin ya da bilinç altın sana uyarı veriyor olabilir. - Ruyada kan kusmak artık o rahatsız olduğun şeyi bırakmanı ve yoluna devam etmen gerektiğini söylüyor olabilir. - O durumu kabul etmek istemediğin ya da reddetmek istediğin anlamına gelebilir. - Hayatında tatmin edici olmayan bir ilişki veya iş gibi bir amacına hizmet eden tatsız bir durumdan çıkmak isteyebilirsin. Bu durumda rüyada kan kustuğunu görebilirsin. - Cinsellikten ya da cinsel arzulardan iğrendiğini de gösterebilir. - Kendinin ya da başkasının kusmuğunu temizlediğini görmek ise düşünceli biri olduğun anlamına gelebilir. - Rüyada kan kusmak, bir hastalık belirtisi olmanın yanı sıra sahip olabileceğiniz sağlık sorunlarını da gösterebilir. Bu rüya aynı zamanda kırılganlığını ve birileri hakkındaki endişelerini ifade ediyor olabilir.
Rüyanda kan gördüysen o şeytanidir anlam felan aramayın geçersizdir. hatta rüyaları yorumlamayın çünkü yorumlarsanız gerçek hayattada yorumladıgınız şekle gider. Hayırdır İnşallah deyip geçin.
En İyi Cevaplar