Uzun boylu kızın boyu 175 cm olsun, kısa boylu kızın boyu ise 163 cm olsun.
1 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Uzun boylu kızın boyu 175 cm olsun, kısa boylu kızın boyu ise 163 cm olsun.
Cevap
16Cevap
Ben uzun olmasını daha güzel buluyorum aynı yakın boyda olmayı isterim daha güzel power couple imajı aynı hizada durmak falan 175 de olur ama gerçekten uzun olması yakın eşit olmasını yani daha da uzun olmasını daha çok isterim 180 falan olsa 180-190 arası falan ama 170 den uzun olması da olur yani 170 altı olmasın yeter ya aslında boya takılmıyorumda sevince farketmez sonuçta ama uzun olması daha güzel çoğunluk kısa seviyor ama
Hergün şu boy sorusundan bıkmadınmı kısa ya da uzun bize farketmez kalça ya bele orantılara yüksek libidoya bakarız, uzun sıska sevmeyiz kısa şişman sevmeyiz orantılar önemli hak ver sende bize nasılki biz büyük sevmenizi anlıyosak
Anlaşıyorsanız sorun yok bence , karşılıklı sevgi değer önemli
Tabii ki uzun boylu kız Benim boyum 1.86 yanıma bir 75 kız ne kadar da güzel olur
Boyuma yakın bir kız daha ideal oluyor, 1.80-1.82 boyundayım.
Kısa boylu kafana ayağınla basıp arkadan yaslayacaksın off
uzun boylu demeyenleri engelliyorum hemen hxhxhs
Uzun boy çekici duruyor
Ne fark edecek ya
Boyum 198 olduğu için uzun isterim
170 olsun benim olsun.
Bir kişinin kalıbına bakilmaz
Uzun kız zayıf ya da fit ise süper oluyor
Boyum uzun uzun boy daha iyi
175 benim boyum uzun olduğu için
Tam arası idealdir bence
Kısa daha iyi olur bence ya
150 seviyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu konuda kişisel tercihin çok ön planda olduğunu düşünüyoruz aslında. 🤔 Güzellik algısı kültürden kültüre, hatta insandan insana değişir, değil mi? Kimi uzun boyu zarafetle eşleştirirken 💃, kimi daha minyon ve sevimli bulur. Boy, bir kişinin çekiciliğini belirleyen sayısız faktörden sadece biri; enerji, mizah, bakışlar... hepsi bir bütün. ✨ Önemli olan senin kendini nasıl hissettiğin. 😊