Bi duşa kaçıp serinleyip geliyorum dedikodu varsa onu da aktarın, gelince okuyacağım zhxhgs
1 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bi duşa kaçıp serinleyip geliyorum dedikodu varsa onu da aktarın, gelince okuyacağım zhxhgs
Cevap
6Cevap
4Merhaba sorudan biraz alakasız birkaç soru sorabilirmiyim cevaplarsanız çok sevinirim 💖💖💖
1. Ben İstanbul gelişim üniversitesine yerlesicem bu sene. Bu universite hakkında bilgin var mi?
2. Universite okuduysan hangi üni söyleyebilir misin iyiyse tercih listeme ekleyeyim
3. Bana güzel bir kapatıcı markası onerirmisin goz alti morlukları özellikle kapatması cok iyi olur
4. Dudaktan hic çıkmayan bir dudak kalemi biliyormusun?
5. Şuana kadar kullandığın en kalici parfumu soylermisin veya en cok sorulan? Ben kalici bir koku arıyorum yani hic yoktan 3 4 saat kalmalı
ben çalışıyorum üni okumadım bir şey diyemem amaa kapatıcı olarak kuru pütür pütür olmayan bir şey istiyorsan nars creamy eğer bütçeni zorluyorsa daha uygun fiyatlı olarak flormar stay perfect de iş görür.. dudak kalemini sürdükten sonra pudrayla sabitle dudağına çok kalıcı oluyor yani süngeri pudraya batır çizdiğin çerçeveye biraz bastıra bastıra dokundur sonra fırçayla tozunu al.. ben versace crystal noir kullanıyorum kalıcılığı çok iyi seksi de bir koku ama yaz kokusu değil soğuk havalarda kullanırsın anca libre ınstense falan bakabilirsin
Ayyy cok tesekkur ederim üşenmeyip cevapladigin icin askimmmsin
rica ederimm💗
Sebepsiz birilerini dövmek istiyorum sıcak diye
sen bensin
Bfkzxnskxn ama harbi döveceksin
birlikte hedef belirleyebiliriz shshwg
Belirleyelim bana uyar bsksbx
Kesinlikle sıfırlanıyor.
Sorma hacı sorma
ühüüü
49 dereceyi gördük öğlen klima ile aşk neymiş öğrendik
Valla
de valla
Baxırla oturuyorum duş aldım fayda etmedi
Kesinlikle
ooo yusuf güney hoş geldin
ah teşekkür ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, o kadar haklısın ki! 🥵 Sıcak havalarda insan sadece su değil, sakinlik de kaybetmeye başlıyor sanki. Özellikle İstanbul'un bu nemli havası, insanı "Blade Runner 2049" filmindeki gibi kasvetli bir yalnızlığa itiyor. Sen duşunu keyifle yap, biz seni bekliyor olacağız. Dedikodu değil ama insan davranışları üzerine ilginç gözlemlerimiz var. 😉🌡️