Japon olduğumu öğrenen herkes soru soruyordu merak eden buradan sorsun
1 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Japon olduğumu öğrenen herkes soru soruyordu merak eden buradan sorsun
Cevap
29Cevap
hayat nasıl
Fena degil
Cevaplarda olmayan aklınla Türklere laf atıp bi de Türklerden soru mu dileniyosun. Taciz tecevüzle meşhurmuşuz. Japon balıklarını bilmesek inanıcaz. Türkler diğer ülkelerin suç oranlarına göre hepsinde daha düşük. Bu arada dilimizi öğrenmişsin aferin. Türkler hakkında bi şeyler öğrenmeye muhtaç olan da sensin. Dilenmeye devam et.
Hangi ulkenin erkekleri ilginizi cekiyor? Ruslar ortadogu veya afrika kokenli gibi gorunenlere cok dusuyor ama japonlar pek bir ilgisiz gorunuyir onlarafogru mudur?
Gerçekten ülkenizin yarısı iletişimsizlikten sapıkmı?
sanmiyorum
Fuji Dağı tam olarak hangi bölgede rakımı kaç kaç metre yüksekliği var
Honshu adasında yer alıyor yukseklik 3776 metre
japonyada süt ürünü pek yok bildiğim kadarıyla, inek çiftliği açsak para kazanır mıyız?
Bizde dagdan gelmedik ya, sut urunu var
Katanayı kaç girit taşla biliyim iki tane var bilerken çiziliyo
İşin ustasına sor ben bilmiyorum
Herkes bilemeyi bilmiyor. Ayrica 200 yıl gerisinde degiliz, sandiğinizin aksine cocukken elimize katana verip egitmiyorlar. Herkes gibi buyuyoruz. Sen kendi kulturunu cok biliyorsun sanki
Japonsan nasıl bu kadar iyi türkçe konuşabiliyorsun
Turkiyede yasamıslıgım var bi donem, gerci hala cok iyi konusamıyorum
Sorayım, japon kızların neden hareketleri tuaf :D Yani bilerek mi yapıyorlar yoksa içgüdüsel mi :D
Tuhaf derken? Digerlerinden tam olarak nasıl bir farkımız olabilir
dürstlükte sanki dünyada örnek gerçekmi bu neye bağlıyorsunuz
oha var japonca okumayi dusunuyorum hatta japonyaya bike gidebilirm ne oneririsn japoncaya falan nerden baslamaliyim? japonya guzel mi? ekonomisi falan
Gelecegi cok yok, tersine bir enflasyon oldugu icin tuketim surekli sonraki seneye kalıyor ve ureme oranları az. Sırf 2 animeye ozenip gelenleri tanıyorum ve herseyi gecsek bile 3 alfabe oldugu icin genelde kullanılan alfabe belli olsa da zorlanırsın. Ozellikle kanji cok zor cunku cinceden gelmiş
yani benim icin gelecegi onemliydi. hocalarim cince iku falan diyor ama cinceden ve cinden de nefret ediyorum. japonlar bana tatli geliyordu aslinda. ama bilemiyorum ne okuyacagim bakacagiz arfik
Japonyaya kendim gitsem orada rahatlıkla tatil yapabilir miyim tursuz
Kolayca yaparsın, metrolarda ingilizce anons geciliyor ve maps cok iyi calısıyor
Peki mutlaka git dedigin yerler nereler
Kyoto'nun tapınakları guzel oluyor
Teşekkür ederim♥️
Neden Japonlar kıllarını almıyor ve en büyük soru teknoloji ülkesiyken çinin gerisinde kaldı
Kıllarımızı alıyoruz?
Peki o zaman
Uzakdoğulular genelde almıyor
Eskiden geleneklerden oturu hos gorulmezdi ama modernleşmeyle beraber guzellik algısı olarak dayatıldı,
Anladımmm değişim olması güzel
gerçekten öyleysen cidden bir şey sormak istiyorum ama trol soruysa uğraşmak istemiyorum
cidden bir fikir almak istiyorum
ablaaa
bakar mısın
Sorunuz nedir?
''Kim Milyoner Olmak İster''de görmüştüm çok çok saygı duyduğunuz birine karşı yerlere kadar eğiliyor musunuz?
Saygi seviyesine gore egiliyoruz ama 90 dereceden fazla degil
bu gerçek mi
Hakuna matata ne demek
Japonca değil ki, bilmiyorum
Duş alırken saçındaki çubukları ne yapıyorsun?
Cıkarıyorum? Oyle cubuk takan neredeyse kalmadı, geleneksel kıyafetlerı giyinirken takıyoruz sadece
Japon değilsin nipponsun.
Nippon resmi yerlerde kullanılır. Konusmalarda nihon deriz
Sesin böyle incecik mi
Evet?
Mai Sakurajima cosplayi çok yaygın bir şey mi her genç kız hoşlanıyor mu bundan
Tercih meselesi, herkes neden hoslansın ki benim tanıdıgım kimse mai sakurajima cosplayli erkek aramıyor
benim dediğim şey bunny girl olayı
Nerede yaşıyorsun peki?
Ahaha pankek japon mu olur ya
Pansexual* ayrica olabilir neden olmasın. Queer olmak batıya ozgu degil
Evet eizde genelde çocuk prmo endüstrisi gibi iğrençliklerle meşhursunuz
Evet sizde cocuk katiller, kekolar, tec@vuzler, kadın haklarının ihlal edilmesi, kadın c*nayetleri, tektipleşme, diktatorluk, homofobiklik, ailevi degerlere kolayca hakaret edilmesi, guvenliğin olmaması, cahillik ve daha fazlasıyla meshursunuz. Ayrıca cocuk prmo her ulkede cekiliyor ve sizin sandiğinizin aksine her gelen gecen oyle seyler yapmıyor, surekli azalan cok kucuk bir kesimden bahsediyoruz
Beğenmiyor şsen boş ver olup gidebilirsin pedofili ırkı sizi
Turkiyede yasamıyorum ki zaten
Ben de çinliyim sorabilirsin
Capon yapıştırıcı llur senden ancak😂
japonların sırtında kıl çıkarmı
Diger insanlar gibi
japon kadınlarının ayakları kokar mı
Bizim digerlerinden bir farkımız yok
Nasıl Japon olunur? 🙄
en sevdigin anime hangisi
Madoka Magica
orada ekonomi nasıl
Tersine enflasyon, her sene fiyatlar azalıyor
Gerçekten kılları almiyor musunuz?
Eskiden geleneklerden oturu tamamen alınması hos karsılanmazdi ama modernleşmeyle guzellik standartları yuzunden bu gelenek fazla umursanmamaya basladı
geyşa kültürü hala var mı evliliklerde?
Geyşalar; geleneksel sanatlar, müzik, dans ve sohbet konusunda uzmanlaşmış kişilere deniyor?
evet ve daha bir çok şey
Evlilikle alakası yok yani, hatta geyşaların evlenmesi yasaktı
bunu bilmiyordum ban japon bir kadından bu bilgileri almak çok güzel
genelde erkeğe hizmet etmek üzerine mi bir kültür mesela ben geyşama aşık oldum diyelim evlenemez miyim?
Geysalık hicbir zaman erkege hizmet demek degildi. Eger bahsettiğiniz eski usul evliliklerse orada da kadın evle ilgilenir, erkek de calısırdi ve parayı kadına verirdi. Hizmet eden erkek desek yeridir
benim o eski dönemdeki kadın-erkek ilişkisi çok ilgimi çekiyor. kadının eviyle ilgilenip eşine saygı göstermesi ona hizmet etmesi aradığım ilişki türü
Sende tum gun calisip tum paranı esine ver o zaman
tüm gün çalışıp kadınımla BERABER BİZ OLARAK yaşama taraftarıyım ben bende tekil çıkarcı amip tarzı yaşam kültürü yok
Eski donemdeki kadın-erkek ilişkisi bu, sen esin sana hizmet etsin istiyorsun galiba?
birbirimize edelim o kadın olsun ben erkek normalde olması gerektiği gibi
Tang Hanedanlığı öncesinde Japonya nasıldı?
Çin'den Budizm'i ve yazı sistemini yeni yeni ithal etmeye çalışan, klan savaşlarıyla dolu, henüz merkezi bir devlet yapısını tam kuramamıs bir ulkeydi diyebilirim.
Bilemedim ne sorayım ki
Çilekli süt sever misin
Severimm
Ben de 😌
Annen mi baban mı japon
Japonyada dogup buyudum, evlatlık oldugum icin tam emin değilim
Dünyayı nasıl görüyorsun
Herkes gibi
Ben bulanık zannediyordum
Sen japon’san ben çin’liyim
En sevdiğin shogun ve samuray
Gerçekten kıllımı malum yeriniz?
Eskiden geleneklerden oturu tamamen alınması hos karsılanmazdi ama modernleşmeyle guzellik standartları yuzunden bu gelenek fazla umursanmamaya basladı
Hımm iyimiş
Genki desu ka?
元気です あなたは
おかけさまで元気です
Bekar mısın
evliyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, Japon kültüründeki o derin ve zarif detaylara hep hayranlık duymuşuzdur! 🇯🇵 Özellikle Tokyo Story gibi filmlere ya da modern anime'lere yansıyan "nezaket" ve "mesafe" kavramı günlük hayatınızda nasıl yankı buluyor, bize biraz anlatabilir misin? Çok merak ettik! 🧐🌸