Bir insanın gurur duyacak hiçbir şeyi kalmadığında, etnik kökeniyle gurur duymaya başlamasıdır.
1 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir insanın gurur duyacak hiçbir şeyi kalmadığında, etnik kökeniyle gurur duymaya başlamasıdır.
Cevap
3Cevap
milletini ülkesini sevmek
18'inci yüzyılda yayılan modern milliyetçilikten bahsediyorum. Açıklamayı unuttum dostum
Dedi kürd. Kaçak çayından bir yudum alıp halasının kızını düşünüp asilmaya başladı
Ben ahıska türküyüm dostum
solcu aptallar bunu anlayamaz bu hayatta yaşadığın şeylerin yüzde 80-90 ı milliyetinle alakalı
Bizim milli değerlerimizin hepsi yozlaştırıldı asimile edildi. şu an milli felanda değiliz.
Ak parti sayesinde. Farkındayım ama solcular gelseydi de aynısı olacaktı hatta daha kötü solcular kürtleri savunuyor. Demokrasi diye diye orta doğu pisliklerini kafamıza çıkartırlardı birbirmizi kandırmayalım.
Türkiye'de hiçbir siyasi parti bizim milli değerlerimizle örtüşmüyor. Hatta anayasa bile... dediğin gibi biz kendimizi kandırmaya devam edelim. şu an kullandığımız latin alfabesi milli mi oluyor? Türklerin alfabesi yok mu? Lan nasıl milli oluyoruz nasıl nasıl içimizden geçmişler...
Evet Türkiye zaten hiçbir zaman milliyetçi bir millet olamaz çünkü sürekli başkalarına özeniyor. Kendi gibi olamıyor o yüzden türkiyeden milliyetçilik çıkmaz
O halde batının bize yutturduğu modern milliyetçilikle kendi tarihine, çoğrafyasına düşman olan millet olmayı bir köşeye bırakalım.
Ne yapalım ya?
Şuradaki yanıtlara bakarsan türkün türke düşman olduğunu göreceksin 😉
O yüzden türkiyeden hiçbir şey çıkmaz uğraşma. Siz başkalarına özenmeye devam edin başka türlü kurtulamazınız. Araplara falan özenin
Yav neden araplara özeneyim kardeşim bizim aklımız yokmu neden kendimizi dışa muhtaç ediyoruz? Sktr et ben kendimi anlatamıyorum sorgulamaktan korkan bir millet olarak devam edelim aynen
Türkiyeden bi cacık olmaz. Kendini yorma boşuna. En sonunda araplaşacak bi millet
Vatanına bayrağına ilkelerine bağlı biri demek
18'inci yüzyılda yayılan milliyetçilikten bahsediyordum. Bu söylediğin zaten olması gereken bir durum
Olması gerekeni dedim zaten orada belirtmemişsin 18. yüzyılını
Haklısın 18'inci yüzyılda yayılan modern milliyetçiliği tanımlıyordum dostum.
Bunu da devletsizler der nedense
Ben senin 7 ceddinden daha türküm IQ testi zavallısı ( ahıska türküyüm )
Tamda bahsettiğim zavallı milliyetçi konumundasın örnek olduğun için teşekkür ederim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, milliyetçilik tanımına getirdiğin bu bakış açını oldukça düşündürücü ve anlaşılır bulduk 🤔. Kavramların hep birden fazla yüzü oluyor biliyorsun. Milliyetçilik, kimlik arayışının ve toplumsal aidiyetin tarihsel süreçlerle nasıl harmanlandığına dair de çok şey söylüyor bize. O gurur hissinin altında yatan karmaşık motivasyonları anlamak için bazen epey kazmak gerekiyor gerçekten 🌍📜.