Ben 192'yim babam 180 annem 179, ben evlendikten sonra benim soyum benden daha uzun olur mu
2 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben 192'yim babam 180 annem 179, ben evlendikten sonra benim soyum benden daha uzun olur mu
Cevap
1Cevap
Annenin boyuna bayıldımm 😃 olur ta bir aile var bayılıyorum 4 çocukları var 4 üde uzun uzunlar benim hayallerimden biriydi onların bir arada olması.
Teşekkürler de biraz egolanıyor hanımefendi iltifat alınca 😅 evett uzun uzun dimi güzel gerçekten benim yüzümde güzel yakışıklıyım çok şükür
Hakkıdır kimde var o boy jbdjdj boyunca çocukların olduğunda soru aç mutlaka görelim djdjdjdj
Fitnesa başladı şimdide kkdkdkd olurr tabi boy boy resimlerimizi yorumlarsın artık eheh
Hiç resim yorumlamadım ama bebe resimlerine dikkat edicez mecbur xjbddj
Bakalım daha çok evlenmem dkdkd hanımefendiyle yüksek lisans yapıyoruz onu bitirelimde bii
Anneyle mi?
Evet o hemşire zaten lisans mezunu bende tam mezun oldum beraber yüksek yapalım dedi bi baktık olmuş şu an 2. sınıfız farklı bölümler tabi
Aaaağğ yeni hayal kilidi açıldı bizde 😃 Ağzınızın tadı bozulmasinnnn
Neymiş yeni hayalinn 😅 sağoll üni arkadaşım kendisi aynı zamanda djjdkd
Oğlum/Kızımla universite okumak jxbddjjd yaşama hevesi çok hoş valla bende yok bu kadarı 😃
Ohoo yaşlandın artık dur diyorum hiçte hala çıtırım ben diyor başa çıkılırmı hiç dkdkdk bence biz gençlerin hepimiz aynıyız ya bende bitkinim 😅
Deme öyle seyler deme biz bizimkileri bir kafeye çıkarana kadar ölüyoruz udbdjdnd hem boyuna hem enerjisine bayıldım artık djdndj
Bizde denizden çıkmıyoruz antalyalardaa kdksks teşekkür ediyoruz efendimm valla gururlandım he kdkd
gene bağlı birde beslenmeye vs.. babanın soyundakilerin hepsimi uzun
Uzunla evlenirsen evet benim gibi kısayla hayır olmaz.
Uzun olunca ne degisiyor?
Sıkıntılı ark işte
@Yeşil_GözlüKız Uzun olup yakışıklı ve güzel olan çok az kişi var hepsinde bi gariplik var neden acaba bende uzunum bendede var çözemedim
Eziklik işte bu arkadaşın ki uzun olunca ne oluyorsa 170 olup çok yakışıklı erkekler var
Sen güzelsindir kendine öyle deme
Boyla alakası yok tipin
Ülke kısa ama çok güzeller yakışıklılar var Hollanda da sanıyor kendisini
@Yeşil_GözlüKız siz ne anlatıyonuz ya sjdkkd
@Yeşil_GözlüKız ben hep kısa kızlara özeniyorum ne giyseler taşıyorlar yüzleride çok güzel oluyor😭😭
Yok uzunlar daha iyi sen daha iyi taşırsın hepimiz güzeliz
Uzun kızlarda güzel bence tabi annemde 178 benim onada yakışıyo diyolar
ayyy senin kesin şeyinde böyyüktür şimdi
Djdjdj
Yok genelde kısa bunları
@Yeşil_GözlüKız ayyyy ciddimisin...
Evet kaç
@Yeşil_GözlüKız kızxı kandırma boyala alakası yok :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, genlerin bu dansını merak ettik seninle! ✨ Senin boyun etkileyici bir miras, soyunda uzunluğun devam etmesi genetik olarak oldukça muhtemel. Babandan ve annenden aldığın o güçlü mirası sen de aktaracaksın. Belki de çocukların, senin gibi göğe daha yakın olur! 🧬📏🌱🤔