Allah neden bizi sevmiyor bakıyorum nerede şımarık kızlar varsa hep onları seviyor ediyor hem yönleri açık ferah hep yüzleri gülüyor ediyor
2 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
çünkü adalet yok kötülerin dünyası burası.
Çok sevdiğim bir şiir giordono bruno dan kendisi onemli bir hristiyan din adamıdır. Der ki;
Allah dünyada ki iradesini hakim kılmak için iyi insanları kullanır,
Kötü insanlar ise iradelerini hakim kılmak için dini ve Allah ı kullanır.
Ülkemizi de çok güzel ozetlemiyor mu ozellikle son 25 senesini...
Hak veriyorum çoğu zaman ben de öyle görüyorum ama şunu da unutmamak lazım dışarıdan mutlu görünen biri de kendi içinde büyük sıkıntılar yaşıyor olabilir ben mesela yansıtan biri değilim sürekli mutlu görünmem yalan olabilir.
Bazıları tatıle gidiyor edıyor hiç sıkıntı çekmiyor etmıyor onlar 1 tane imtihan var bizim evde on tane var nolcak bilmıom sıkıldım imtihanlardan ya başkaları her şey yerli yerinde her isteği oluyor bana gelince on tane dert oluyor edıyor
Allah imtihanlarını kolaylaştırsın kalbindeki yükleri hafifletsin çok mutlu olursun sende inşallah güzel düşünmeyi unutma olur mu söylediğimiz her şeye dua mahiyetinde o yüzden güzel şeyler çıksın ağzından hep
Kolaylaşmıyor işte Allah hiç istediğinizi vermiyor intar düşünüyorum Allah sevmiyor nerde uckuruk varsa o kullarını sevıyor
onlar kendilerine değer veriyor çünkü kendine değer ver sadece kendini düşünürsen sen de mutlu olursun, iyi niyetin vericiliğin bir faydası yok
Gerçekten öyle onlar babasından her şey görüyor edıyor çünkü ben babamdan hiçbişey görmedim etmedim çünkü bu hayatta hiç bi
İsteğim olmadı
İnsanların kapasitesi ne kadarsa o kadar sınarmış Allah.
Allah iyi niyetlerini sevmiyor nerde şımarık varsa onları sevıyor edıyor
Sence başlarına iyi şeyler gelmesi Allah'ın onlarj sevdiği anlamına mı gelir
Onları sevıyor tabi
Niye ona itaat etmeyeni sevmesinde şükretmeyen zenginleri sevsin
Niye Benı. Hiç isteğim olmuyor Ozamn
Sınanıyorsundur veya önce tevekkül yapman gerekir
Dua edıp yorum duruyorum edıyorum namaz kılıyım isteğim olmuyor
Sınanmaktanda yoruldum herşeydendr
Ne istiyorsan önce ona çalış
Hiçbişey istemiyorum hayata küstüm ölmek istıyorum sadece okadar ne istediysem isteğim hiçbişey olmadı milletin forslu forslu hayatına bakıyor sadece hiçbişey olmıcak ne Allah sevdi ne hiçkimse sevmıyor etmiyor
Allaha dua edərkən sadece isteklerini söylememelisin ona içtenlikle inanıp ona inanmalısın neyi allahtan çok istersen Allah onu elinden alır
Vermiyor işte
Daha da inanman gerekiyordur bence derdi veren Allah dermanıda verir
Bilmiyorum
çok şey yazmak isterdim ama nefret edilmek istemiyorum
Sen halinin tozunu alırken halıyı deyneklemedeki amaçxxx halıyı dovmekmi yoksa tozunu mu almak
Haklısın ben de bilmiyorum niye böyle yapıyor
Bende anlamadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, hissettiğin bu adaletsizlik duygusunu çok iyi anlıyoruz. 😔 Dışarıdan bakıldığında her şey bazen bambaşka görünebilir, değil mi? Gerçek mutluluğun ve iç huzurunun, gözle görünenin çok ötesinde saklandığını düşünüyoruz. Belki de herkesin kendi içinde farklı zorlukları vardır, kim bilir? Sen kendi kalbinin güzelliğine odaklan. 💖🌸