Uyuşturucular bağımlı ediyor ve sürekli kullanmak istiyorsun ya, o yüzden yemeğin içine böyle bir madde katarsın sürekli o yemeği yemek istersin restoranda 1 kazanacaksa 10 kazanır. Bu yüzden seyyar satıcılara güvenmeyin denetlenmiyorlar
3 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İlk öncelikle bu yasal olmaz ayrıca uyuşturucu öyle herkesin eline kolay kolay geçebilecek bir şey değil belki tatlandırıcı tarzı şeyler kullanıyorlardır veya pişirme yöntemi kullanılan baharatlar bu durumda çok etkili
Seyyar satıcılar zaten yasal değil sakın yemeyin bunlardan
Zaten öyle bilip etmediğin yerden yenilmez
aynı etkiyi şeker de yapıyo beyne o zaman şeker de atıyo olabilirler ne dersin
Evet glikoz da ayrı bir bağımlılık o zaten bilinen bir şey, mesela kola. Aynı uyuşturucu gibi bağımlılık yapıyor. Benim bahsettiğim mevzu ise seyyar satıcıların dönerin içine mutlu eden uyuşturucu katması (ex gibi) ve senin sürekli mutlu olmak için oradan yemek yemen
yok be masrafına yetişemezler. çünkü dediğin gibi döngü olursa bağımlılı gelişir.
hangi flimde izledin bunu
Kendi beynimle düşündüm seyyar satıcıdan yemek yiyip ölenleri ve sıra bekleyenleri düşündüm
Güzel fantezin var
Valla hiç yapan yokmu sanıyorsun sen resturantlargene denetleniyoda seyyar satıcılardan yemeyin insanlar yiyip hastaneye kaldırıp ölüyorlar sebebi ne ya ürün eski ya da ürünün içinde madde var
Saçma saçma konuşma, o kadar parayı niye koysun içine. Tatalandırıcı kimyasal koyuyorlar o kadar. Yok eroin koyuyor ya.. cahill senş
Anlaşılan sende uyuşturucu maddeli yiyecek satan seyyar satıcısın
Yok ben yiyiciyim
O kadar parayı niye koysun diyo ahahaa, sen bağımlı olacaksın ve her gün her öğün oradan yemek yiyeceksin çünkü yemezsen kötü olucaksın
O da parayı fazlasıyla çıkaracak, zaten eroin çok pahalı birey değil kokain pahalı
Bazı seyyar satıcıların önünde kuyruk oluyor adam bi döner yiyecek diye saatlerce kuyrukta bekliyor sebebini şimdi anladınmı
Ya boş boş konuşma yaylan
Gerçekler zoruna gitmiş
Seyyar satıcıdan yiyon heralde hergün , senee sıra bekleyenlerdensin, eroinman olduğunu kabullenmek zor geldi, vallahi yiyeceksin bilindik restorandan şaşmayacaksın
Hiç yemiyom kanka hep lüks restoranlar söylemesi ayıp
İyi o zaman niye sinirlendnki
Yoo
Neyse tamam kral afiyet olsun
Sana da kral, uyuşturucun azaldı krize girdin gece seyyar köfteciye git sen