Evet kekoluk
Ne alakası var
Olabilir de, olmayabilir de bilemedim 🙄
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ne alak ya ben yeri gelir batı tatalıarı yerim profetörol ekler tralice tramissu yerim yeri gelir uzak doğu mutfağıyla mutfağımıza girmiş noddle yerim yeri gelir italyan spagettisi severim yeri gelir has türk yiyeceklerini yerim mantı yerim bayılırım hatta en sevdiğim yemek mantıdır oh dolması sarması baklavası petibörlü pastası daha ne olsun? Kaymaklı ekmek kadayıfı ha o uda yerim evet evet Urfa'ya adıyaman gidip çoğ köfte lahmacun da yerim mutfak bu damaktır bu yörsele yemekler dir bu batı yemegide doğu yemegide özel ve yöreseldir iğrenç hayvanlardan yoksa içinde (böcegimsigiller kirpi at eşek vb.) ve pişirilmişse birde damak zevkime uyuyorsa her mutfağın yemeğine bakmayı isterim (uzak doğu da mümükünse etsiz olsun ne eti belli değil 😁) ama genede etsizde oda nadıl ı vs. Merak ederim yani niye yenmesin? Niye bir yörenin mutfağı medeni olsunda diğer keko olsun ya da birinin ki öz olsun diğerinin ki sosyete işi olsun dimi her mutfağa sosyete işi veya köylü keko işi diyerek dıslamak yerine yemesek bile en azından saygı duymalıyız
Lahmacun, Türk mutfağına ait bir lezzettir ve genellikle ince hamurun üzerine kıymalı harç sürülerek pişirilen bir tür pide olarak tanımlanabilir. Lahmacun, Türkiye'de oldukça popüler ve yaygın olarak tüketilen bir yiyecektir.
Bazı insanlar lahmacunu keyifle tüketirken, bazıları için ise bu tercih kişisel bir meseledir. Herkesin zevkleri ve tercihleri farklı olabilir, bu nedenle bir yiyeceği "kekoluk" olarak nitelendirmek yerine, kişisel tercihler ve kültürel farklılıkların bir sonucu olarak görmeniz daha doğru olacaktır.
Eğer lahmacunu seviyorsanız, rahatlıkla tüketebilirsiniz. Herkesin damak zevki farklı olduğu için, farklı yiyeceklerin beğenilip beğenilmemesi oldukça normaldir. Önemli olan, başkalarının tercihlerine saygı duymak ve kendinizi ifade ederken hoşgörülü olmaktır.
Hayır, lahmacun yemek kekoluk değil. Lahmacun, Türk mutfağına ait geleneksel bir yemek ve birçok insan tarafından sevilerek tüketiliyor. Lahmacunun tadı ve lezzeti kişisel tercihlere bağlı olarak değişebilir, ancak genel olarak Türk mutfağının önemli bir parçası olarak kabul edilir. Ve kekoluk olması çok abes.
Lahmancuunnn yemek kekoluk değildir, çocukluğumda ist bakırköyde, bakırköy tren istasyonunun yanında damak lahmacun vardı, oradan her geçtiğimizde lahmacun+ayran yer içerdik ah o güzel günler, şimdilerde öyle lahmacun yapan çok az yer var ama o günleri özlüyorum.
Cevap
48Cevap
Keko olan insandır. Yemeğe atfetmek anlamsız 🖤
Şahmacun yiyince keko, pizza yiyince cool mu oluyor insan? Geçin bu işleriii.
Fonetik olarak bakalım: Bizim pide dediğimiz yemeğe araplar pida diyor, italyanlar da pizza diyor. Ses olarak ne kadar benzeşiyor değil mi? Üstelik italya’nın denizde karşı komşusu Libya. Yani arap coğrafyası.
Hayır tabii ki canım ne alakası var yani hayatı boyunca hiçbir insan lahmacun yememiş midir lahmacun bir iki yiyecektir yani hatta geçen gün bize evde yaptık yedik
Bi insanla ilk defa bas basa date cikiyosan lahmacun yemege gidin neden mi salatayi elleriyle koyuyosa ve sarip yiyosa ayrica ayrani pipetle degil normal iciyosa bide sogan koyuyosa (ben koyamiyoeum migdemi agritiyo) demekki senin yaninda rahat ve oldugu gibi bu buluadan sora soguk yapmayip daha da yakin hissediyosa harbi kizmis ya diyosa olmustur bu is bu adamin elinden çiğköfte bile yenir
Tamamen saçmalık. Kendi kültürüne ait bir şey bir kere. İrem Derici'nin bile en sevdiği yemek kuru fasulye. Lütfen şu elitlik algısından çıkın. Kültürümüzün ve mutfağımızın zenginliğine bakın biraz da. Gelenin gidenin aklında kalan bir lezzetlerimiz var. Ve lahmacun baş tacıdır. O yüzden kesinlikle bu tür dayatmaların popüler kültürün verdiği etkiden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Aşko kuşko adı altında türetilmiş şeyler. Sanki annelerinin karnından ağızlarında crème brûlée ile doğdular. Fesubhanallah.
Niye kekoluk olsun
Buda aynı moda gibi boş boş yonlendirmeler
Bir ara babetlere babanne terliği derlerdi kendileri giydiler
Bunun gibi
Hem bir ağız tadı mevzuna kekoluk denemezki cahilliğin göstergesidir bu başka bişe değil
Lahmacun yiyeni sınır dışı edecez deseler yine yerim 😃 mülteci olurum ama lahmacunsuz olmam, içinde de soğan ohh dksjd
Hohh🌬️🌸🌺💮🌸
Tam aksine yanında ayran ile en sevdiğim yemektir. Fast food dan daha sağlıklıdır. Özellikle de ev yapımı olursa.
Lahmacun sevmezsın anlarımda... bunu bır statüye yerlestırmek tam cahil kafası.. bence dikkat cekmeye calısmıs.
Abartmış. Hepimiz abadolu çocuğuyuz. Sanki bir çoğu fransa, ingiltere ve almanyada doğmuş elit insanlarmış gibi davranıyorlar. Çok saçma bir davranış.
Evet, lahmacun kekoluk, Sıtarbaks'ta kahve içmek ise elitliktir.
Kekoluk değil artık Bodrum'da 1000 TL nin üzerinde diolardi kekolar nerden bulsunda yesin :))) sadece yazin tercih etmem
Ne yani şimdi lahmacun yiyorum diye keko mu oldum.. Hiç güleceğim yoktu.. Ağzının tadını bilmiyor onlar.. 😄
ya bence soru çok saçma olmuş?
lahmacunu yiyenler kekomu yani?
çattık yine 😬 var mı ısmarlayan 🙃
Lahmacun yemek kekoluksa ben lahmacunumun içine maydanozumu soğanımı koyup limonumu sıkıp yemeye razıyım herkes az ötede carlasın
ben lahmacunu severim yerim
ne demek kekoluk:D
daha dün yedim :D
Antep Urfa oralar hepten keko oluyor 😄😄😂
ağızlarının tadını bilseler keko diyenler
gömerler:D
Ne alaka? Lahmacun sevmeyen insanın damak zevkinden şüphe ederim ben. Enfess bi nimet ❤️😋
isterse aşırı kekoluk olsun en sevdiğim şey lahmacun
Hayır ben üniversitede bile yiyorum okulda fırın var içine salatamı koyup yerim kim ne diyecek
Lahmacun yemek kekoluksa, kelle paça içen, kokoreç yiyen kişiye ne denir?
Cevap ben 😂😂😂
Lahmacun yemek kekoluk oluyorsa kabul ediyorum ben bir kekoyum.
vallaha kekoluk oluyorsa da olsun yanı bol soganlı muq uf
Lahmacun candır ama düzgün yapan yer bulmak zordur.
O zaman şu an dünyanın en keko insanıyım çünkü acayip canım çekti.
Seçenekte cevap çok net zaten ne alakası var lahmacun ve kekoluk ne alaka
İnsnaların alıştığın düzen dışına çıkışına bunlar olabilir. Ama lahmacuna laf yok 😅
Ne alaka? Sırf lahmacun yemek için hafta sonu şehir dışına çıkıyoz
Lahmacun yemek kekoluk mudur bilmiyorum da öyleyse de keko da olurum sevdiğim bir tatdır.
Yemeğin kekoluğu mu olur ya herkes keko o zaman lahmacun yemeyen istşsnadır yani
Ne kekoluğu be, smokin, prada ayakkabıyla, limuzinden insem yine yerim
Lahmacun kırmızı çizgim ve keki ne bilmiyorum 😅😅
Yemek ile kekoluk ne alaka? Damak zevki bu, ben seviyorum lahmacun
Hayır ne alakası var. Lahmacun nefis bir yiyecek
Keko diyen lahmacuna da yiyene de kurban olsun 😃😃
İyi yapan bi yerde yemesi de nefis oluyor :)
Niye böyle saçma sorular soruluyor? Yemeğin kekolukla alakası ne tam olarak?
Bade bu konuda saçmalamış adama laf atacağına yemeğe laf atmış.
Ben yiyimde keko olimm boş verr. kimseye aldiris etmem
Kadınları lahmacuna götürünce çok mutlu oluyorlar. İsteyen erkekler deneyebilir 😂😂
Hadi oradan.
Ben lahmacun yerim keko deniyorsa evet öyleyim o zaman.
Bugün dolaya dolaya yedim.. Kekoysam kekoyum.. Umrumsaysa kör olayım..
Pizza yiyince elit mi oluyoruz ki lahmacun yiyince keko olalım
Saçmalamayın ya. Lahmacun ayran olur lahmacun kola olur lahmacun şalgam olur. Her türlü efsane
Ne yiyip yemediğiniz sizin kişiliğini belirlemez böyle saçma sapan kompleskli sorular sormayın lütfen
Ne Alaka Yaa Yememek Kekoluktur Ağzının Tadını Bilen Lahmacun Yer
Ne alakası var bununla insanları yediklerine goremi belirliyoruz
Lahmacun asalettir lahmacun sanattır lahmacun candır
Bu insanlar da gün geçtikçe tuhaflaşıyor. Yemek işte seviyoz yiyoz bu kadar..
Keşke yiyebilsemde lahmacun yediğim için keko deseler 😀😀😀
Hayır. Ben çoook severim. Özellikle gece yemeyi severim 😋😋😋😋
Aynen kekoyuz ozaman. Çok modern bazı insanlar. 5 TL ayakkabı giyerek.
lahmacun yemeyen kızla olmaz. Suşi seven kızlar için lahmacun seven kızları harcadık
Ne alakası var yahu. Damak zevkidir o.
Lahmacun kırmızı çizgim. Onu sevmeyen insan sevemez.
Ne alakaaaa ya ne alakaaa
Kekoluksa da umrumda değil. Bu lezzeti bırakamam
Ne alakasi var
Neden kekoluk olsun oda bir besin neticede
Tabiki de hayır. Aksine büyük eksiklik bence 😋😋
Hayır tabii ki bunun yemekle ilgisi yok
Alakası yok ama ben pek sevmiyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?