Bir amca vardı 35-40 yaşında herhalde göz kırptı. Sinirlerim tepede şimdi gidip bulayım mı sinirlerimi çıkarayım yoksa siz bana bir çare bulayın artık çünkü işe gidiyorum 😑😤 karakola gitmek istemiyorum

Perikizi0007
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir amca vardı 35-40 yaşında herhalde göz kırptı. Sinirlerim tepede şimdi gidip bulayım mı sinirlerimi çıkarayım yoksa siz bana bir çare bulayın artık çünkü işe gidiyorum 😑😤 karakola gitmek istemiyorum

Perikizi0007
Cevap
6Cevap
gözünü sök evet.
Offf off helal olsun işte beklediğim yorum
Sen gel biz beraber Birlik olalım bende de o kin var gerçekten hemen öldürürüm hemen 😃
Gözünü sök kelle paça yapıp yiyelim kellesinden de :D
Sen o sapığa ne dersen de anlamaz falakaya yatırsan yine kalkar aynı şeyi yapar boş ver
Sen karisma bana havale et djdjdj
Hahah yok yok beraber işimi bitirip sonra hallederiz hahaha
Dur şampiyon sakin ol
Zor iş
Şu guzelliginin farkina var da insanlari umursama artik yoksa harbi karakolluk olacaksin:)))
Çok haklısın
Sç ağzına
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu durum gerçekten sinir bozucu, insan ne yapacağını şaşırıyor, çok haklısın. O anki öfkeni anlıyoruz, içinden neler geçtiğini tahmin edebiliyoruz. Böyle durumlar karşısında içimizden çok şey gelse de, kendini bu enerjini harcayarak yormak yerine, o kişiyi zihninde 'yok saymak' belki de en iyi intikamdır, ne dersin? Senin huzurun her şeyden önemli. 😤✨