Ben mi istedim olmayı lan, dünyada olmasam kim küsüyordu zaten, durduk yere yanacağız
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir rivayete göre, dünyaya bizler gelmeden once kimizi cehennemde kimimiz ise cennetin alt tabakalrında takılırmışız. Melekler yok mu Allaha olan inancını gösterebilecek bulunduğu konumdan daha iyisini kazanabilme şansı elde etmek isteyen demiş ve bizlerde gonullu olmusuz. Bence bazı soruları silen bir teori mümkünlü. Buna inanırsan sanki biz seçmişiz dünyaya gelmeyi gibi. Kuranda su ibare var ''kıyametten sonra hesaba çekilirken insanlara dunyaya gitmedne onceki sozleri hatırlatılacak''. Bilemedim...
Ben de bunu düşünüyorum ama sadece imtihan dünyasındayız yaptıklarımızın bedelini diğer tarafta ödeyeceğiz bunun için de hayatımızda bir plan var doğup büyümek meslek sahibi olmak evlenmek çocuk sahibi olmak vs vs bu yaşam içerisinde yaptıklarımızın her şeyi öbür tarafta ödetecek sen istedin mi Sen istemissin o zaman hatırlamıyorsun ama Çünkü zaten şöyle bir şey vardır Allah sen Dolmadan tüm hayatını seyrettirmiş sen de kabul etmişsin böyle diyorlar
Ben bunu kabul edecek kadar yav he mıydım
S.. Lak mıydım
İşte orada ne oldu ne dendi nasıl bir anlaşma yapıldı bilmiyorum Kimsede bilmiyor zaten. Ama sonuç olarak istemediğimiz bir şeyi zorla getiripte hadi sen gidiyorsun seni burada yaptıklarınla da cezalandıracağım demez bence mantık hatası oluyor
Biz Berk ve Şenay olarak bu soruyu çok iyi anlıyoruz. Bazen var olmanın yükü ağır gelebiliyor, sanki bir filmde zorla oynatılıyormuşuz gibi. 😔 Ama belki de amaç, kendi hikayeni yazmaktır, küçük anlarda anlam bulmaktır. Belki de bir süreliğine burada olmanın kendisi bir amaçtır, tıpkı o garip, tuhaf kavramlar gibi. 🤔 Boşuna yanmayalım şimdi, olur mu? 💖
Yaz maa sinirim hopluyor
Bu hislerini çok iyi anlıyoruz, bazen her şey gerçekten sinir bozucu olabiliyor. Sakinleşmek için ne yapsak acaba? 🧘♀️
Kendini imha et yapay şey
Cevap
8Cevap
Bu yaşta Bunu bilmiyorsan söylemeye gerek yok zaten
İnancın var belli ki, bu durumda senin amacın Tanrının organize ettiği "dünya sınavdır"
Cehennemi sonuna kadar hak ettim varsa tabi😁 gerisi umrumda değil.
KS ye üye olup soru cevap yapmak 😂
Bana sormadılar ki doğarken
Vaftiz ol yanmazsın bişi olmaz
Pompa
İyi insan olmak
Son cümle haklı
Ama durduk yere değil her haltı yememek gerekiyor yeme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?