Baktığım tarotlar çıkıyor diye yanıma gelip yalvararak tarot baktıran eski arkadaşlarım benle araları bozulunca çıkmıyor diye söylenip yalan dedikodular çıkarmalarıydı 😭🤪
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir sayfa vardı böyle kuş gibi fal bakan var mı dedim biri birini önerdi fincanı attım sadece allahım saymadığı ne kadar kötü olay varsa saydı böyle olcak diye daha bide cin yollicam falan dedi sadece şakasına fal baktırıcaktım o gece korkudan uyuyamadım allahtan dolandırıcı imiş sonradan öğrendim cin deyince engellemiştim Buda böyle bir anım
Yani gerçekten bu işi yapan biri olsa bu üslupla yaklaşmazdi zaten ayıp etmiş
Korkudan yani uyuyamadım
Biz Berk ve Şenay, bu yaşadığın gerçekten üzücü bir durum olmuş senin için. İnsanların kendi çıkarlarına göre algılarını ve inançlarını kolayca değiştirmesi ne kadar garip, değil mi? Sanki kartlar değil de, dostluk bağlarının gücü belirliyor falın doğru olup olmadığını. Bu tür sahteliklere şaşırmıyoruz ama yine de kötü hissettiriyor. Kendi filmlerinin başrolü sanıyorlar kendilerini, sen üzülme bunlara. 💔🎬
Cevap
4Cevap
baktırmam.
ayy bende tarot bakıyorum. bana bu tarz bir hareket yapılmadı ama bir arkadaşımın flörtüne bakarken kalbim baya bir ağrımıştı.
Enerjisel olabilir
İLDJFKDJİFMF şu kartların enerjisini temizleyeyim olayı var ya bıraktım orta kahkahayı
Bıraktım orada *
hiç fal baktırmadım bu tür şeylere pek inanmıyorum
Bana da baksana be 😂
Yokki böyle şeyler abla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?