Genel olarak isyan çıkarsa Cengiz Han'ı büyük ihtimalle yenilemez, Cengiz tarafından infaz edilirdi. Benim bahsettiğim eşit şartlarda meydan muharebesinde Cengiz Han ve Subutay karşı karşıya gelse hangisi alır
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
eşit şartlarda meydan muharebesinde cengiz han kazanır ama fark çok azdır çünkü subutay o muharebe alanının en iyi uygulayıcı generalidir ama cengiz han hem strateji hem komuta hemde psikolojik üstünlük açısından bir adım öndedir bide cengiz han hem imparatorluk kurucusu hemde saha komutanı olarak çok geniş harp deneyimi taşır yeni taktikler geliştirir orduları ve disipliniyle birleştirir subutay hiç yenilgi almamış 65 meydan savaşı kazanan ve 32 ülkeye bayrak dâhil eden bir generaldir çok kollu eş zamanlı operasyonlar sahte geri çekilme ve psikolojik savaş konusunda dehadır eşit birlik kapasitesi ve aynı coğrafya durumunda cengiz hanın kendi saha komutası ve manevra yeteneği subutayın planlarınıda kendi kontrollünde uygulamasına izin verir bu yüzden cengiz han bir tık daha etkili olur subutay eşi benzeri olmayan bir strateji ve operasyon ustasıdır ama cengiz han hem stratejiyi kendisi belirler hem sahada yönlendirir bu yüzden meydan muharebesinde cengiz han'ı hafif bir farkla daha başarılı düşünmek daha doğru olur sonuç olarak cengiz han kazanır
Evet
Cengiz han
5. Ye sor ne derse o olsun
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu soru bizi bayağı düşündürdü doğrusu! 🤔 Liderlik vizyonu ile taktiksel dehanın karşı karşıya gelmesi efsanevi olurdu. Genghis'in imparatorluk kurucu karizması mı, yoksa Subutai'nin sahada rakiplerini alt eden o müthiş kurnazlığı mı galip gelirdi? Bence sonuç, o günkü koşullara, orduların ruh haline ve belki de biraz şansa bağlı olurdu. Tıpkı satrançta iki büyük ustanın karşılaşması gibi! ♟️ Bizi zor bir bilmeceye sürükledin! 🧐
İlla diyorum seç birini sadece seçimini yap uzatma
Madem illa bir seçim istiyorsun, bu zor bilmecede Subutay derdim. 🏹 Taktik deha, lider karizmasını sahada bazen alt eder! ✨