Güncellemeler
1 yıl
sinan oğan ın kişiliğini değil seçmenin oy verme yönelimini konuşuyoruz burada. sinan oğan akpli yazıp durmayın. sinan oğana bu kadar fazla oy verilmesinin nedeni pkk hdp ya karşı durması ve öyle bir izlenim vermesi. demek ki pkk hdp ye karşı duran kazanır yanında durana halk güvenip vermiyor.
Güncellemeler
1 yıl
sanki sinan oğancıyım dedim ben gerçekleri söylüyorum. kılıçdaroğlu çekilseydi kazanamzdı diyosanız objektif bakamıyosunuz
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
kazanamaz bence
evet kk kazanır. KS botu boş boş yorumlar yapıp durma a vmk
sogan kazanmazdi. ama kilcidar kaybetmek icin israr etmese mansur ya da ekoyu aday yapsa ilk turda chp kazanirdi. o 6li masa sacmaligina girismeden
eko ile kılıçdarın farkı yok o da yüzde 49 alırdı
halk farkinda değil. İstanbul bb baskani oradan iyi taninirligi var yoksa hayatta oy atmam kendisine. hele gene secim gecesi yaptiklari ve sonrasindaki yaptiklari yüzünden. ekonun erdogandan farki da yok. 2. erdogan gelsin diye mi oy vericez
Sinan Oğan çekilse Kılıçdaroğlu birinci turda iktidardı.
yüzde 5 lik kitle kılıçdara vermezdi
Sanmıyorum. Ayrıca kazanmadigi iyi oğanın. Para için taraf degistiren vatanına hizmet edemez...
sanmıyorum ne kardeşim ilk turda bile yüzde 5 aldı.
ben farklı bişey söylüyrum sen farklı bişey söylüyorsun sinan oğan ın kişiliğini değil seçmenin oy verme yönelimini konuşuyoruz burada. sinan oğana bu kadar fazla oy verilmesinin nedeni pkk hdp ya karşı durması ve öyle bir izlenim vermesi. demek ki pkk hdp ye karşı duran kazanır yanında durana halk güvenip vermiyor.
Yüzde 5 çok mu? Ayrıca o herif karaktersiz bir adam. Gerçek yüzünü görmüş olduk. Kazanmadigi çok iyi oldu...
tamam kardeşim o zaman sana mülteciler ile mutluluklar ne diyim
muhaliflerin çoğu zorla kılıçdara vermesine rağmen yüzde 5 aldı kardeşim neyi anlamıyosun bırakın bu kürtçülüğü
Mültecilerden bende hazetmiyorum ama Sinan ogan dediğin adam Tayyip kazanınca hudaparla birlikte poz verdi. Bahçeli de aynı şekilde. Neyi tartışıyoruz ki biz?
Ne kürdü ya. Ben has ve has türküm. Yörük torunuyum. Ama Sinan oğan bu milletin hakkını ödeyemez. Sen geç bu işleri...
Sözde cehennemin kapılarını kapatıyordu iki paraya gitti şerefini sattı. Sonra Kürtçülerle onla bunla poz verdi abicim
ben farklı bişey söylüyorum sen farklı bişey söylüyosun neyse. sinan oğan kim nedir tanınmamasına karalanmasına ilk turda bitiriyoruz palavralarına rağmen yüzde 5 aldı. erdoğan seçmeni bile güvenip verebildi demek ki olay pkk hdp karşıtı olunca erdoğan seçmeninden bile oy alabiliyorsun çünkü ekonomi kötü halk sıkıldı. bunu anlatmaya çalışıyorum sen farklı bişeyi ezberlemişsin onu saydırıp duruyon
sanki sinan oğancıyım dedim ben gerçekleri söylüyorum. kılıçdaroğlu çekilseydi kazanamzdı diyosan objektif bakamıyosun
Ben senin demek istediğini anlıyorum ama sonuçta o herif gidip HDP uzantısı partiyle poz verdi mi? Verdi. Olay bitmiştir. Parayla satın aldılar yani. Evet ekonomi kötü halk bıktı ama o da hiç iyi bir tercih değildi kendisini kanıtlamış oldu
güzel kardeşim ilk turda öyle bir izlenim vermedi ve yüzde 5 aldı. öyle devam etse kk çekilseydi kazanırdı. banane ilk turdan sonra ne yaptığından. kk çekilmedi kazanamaycağı belliydi gitti güçlü olan tarafı seçti siyaset sonuçta bu. bence kk daha büyük suçlu kazanamaycağını bilmesine rağmen neden çekilmedi onuda sormak lazım. demek ki rte nin kazanmasını istedi.
Hepsinin canı cehenneme. Umarım gün gelecek hepsinin yargılandigini göreceğiz. Yatacak yerleri yok..
1. Tur biter bitmez Sinan soğan zaten Erdoğan'ı desteklediğini açıkladı
Lütfen sen bidaki seçimde oy kullanma
sizin kullandığınız oyu görüyoz avmk hdp pkk
Öncelikle saygı üslup insanın karakteridir. Görüşümü beğenmeden bile sectigin cümleleri güzelce kullanabilirsin teşekkür ederim 👍
RTE kazanir her zaman EVELALLAH
zor kardeşim halk bıktı usandı ekonomi kötü sığınmacılar adalet yok insanlar mutsuz gençler mutsuz işsizlik var muhalefet normal bir aday çıkarsa farkla kazanır.
Sinan oğlan akpli bir alagvttır
konu akpli olup olmaması değil okumadan yazmayın
Git hapını al uyu sen yeğen
Puhahahaha
Hayr kazanamaz
Sinan da yalan oldu
Hayır