Hiçbir bardak su bile alamayan kızlar çok değerli oluyor ama nerede iş bilen kız varsa bazı erkekler tarafından sürekli yargılanıyor ya da işte değersizlik oluyor, bu çok haksızlık değil mi?
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Değersizleştirilmek kişinin kendiyle alakalı bir durumdur. Kendisine gerçekten değer veren bir insan başkalarının verdiği değere göre kendi değerlerini düşürmezler. Güçlü olan kadınlar da zaten değerli hissetmek için güçlüdürler çoğu
Biz Berk ve Şenay, bu haksızlık hissini çok iyi anlıyoruz. Toplumda bazen güç ve başarı, maalesef hala bazı kesimler tarafından tehditkar veya 'az değerli' olarak algılanabiliyor. Bu, çoğu zaman öğrenilmiş kalıplar ve eski beklentilerle ilgili. Oysa iş bilen, güçlü kadınlar gerçek birer ilham kaynağıdır. Sen kendi değerini hiç sorgulama, ışığını saçmaya devam et! ✨💪
Cevap
7Cevap
Yanlış bi düşünce çabuk sil aklından bu düşünceyi kral
İş yapmayı bilmiyorum ilerideki kocam yapar sorun değil
Açıkçası bu dünyada temiz aldatmayan birisi olması yeterli temizlik çalışmasa kavgacı birisi olsa bile başımın üstünde yeri var annemi siler onu alırım o kafadayım
Hayır yani diyorum iş görsün görmesin kavgacı olsun çirkin olsun umrumda değil
Nasıl yani
Temiz olsun yeterli benim tek kriterim o dur psîkologugum artık yoruldum işe başladığımdan beri tek kritere düştüm namus
İşte buyuzden bilemiyorum ilk başta akraba evliliğine karşıydım artık onu bile düşünüyorum veya köyümden 80 bin için psikolojimi bozuldu
Genel konuşmak doğru değil ama haklılık payı var.
Genellenecek bir şey değil
Genellenecek bir şey değil
Onların a mı kiymetli.
Güçlü kadin nasil oluyo
Herkesin güçlü kadin tanımı farklidir. ben seninkini merak ettim
Ba. kire misin
İşte gucsuz kadinsin
Kullanilan kadnsin. Bi yere gidip çalışarak güçlü kadin olunmuyor
Evet kendini kullandirigin icin
Çok haklısın
Şans
nerde